EZT LÁTNOD KELL-HOGYAN FERTŐZNEK MEG A VÉDŐOLTÁSSAL

EZT LÁTNOD KELL-HOGYAN FERTŐZNEK MEG A VÉDŐOLTÁSSAL

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Vannak még olyan tv-csatornák, akik dacolnak a gyógyszer lobbit is irányító nagyhatalommal, és megpróbálnak függetlenül, az igazság feltárása érdekében dolgozni.

 

A TV2 Denmark médiacsatorna is így tett, és megvizsgálták a HPV oltás ellentmondásait, amiről sokan azt állítják, hogy oly sok fiatal nő életét tette tönkre. Igaz, vagy sem, hamarosan kiderül, mert a vizsgálódásuk eredményét közzétették a „Betegen és becsapva – lányok HPV oltás után.” című dokumentumfilmben.

Ezt azóta a Dán TV már le is adta. FIGYELEM! A videó Magyar feliratáért kattints a videó alján található „feliratok” ikonra.

„Érdekes” kettősség

 

A dolog érdekessége, hogy mindeközben Magyarországon már kötelezően ajánlott a humán papillomavírus elleni védőoltás. Erről számolt be a Hirado.hu.

A videó után meghallgathatod azt a hangfelvételt, melyet a Kossuth rádió, Szombat reggel című műsorában hallgathatott meg a rádió közönsége.

Tényleg tömegesen becsapják az embereket? Egyik oldalról – a tömegmédián keresztül arról próbálnak meggyőzni, hogy adasd be gyermekednek a védőoltást (!?), még a másik oldalról kiderül, hogy ennek milyen veszélyei lehetnek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Te kinek hiszel? Az oldal alján várjuk a véleményed! (a videó után hallgasd meg a védőoltás Magyar vonatkozását is!FIGYELEM! A videó Magyar feliratáért kattints a videó alján található „feliratok” ikonra.

Kossuth rádió, Szombat reggel című műsorából:

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás