FURCSA TENGERI LÉNYRŐL KÉSZÍTETTEK VIDEÓT AZ ANTARKTISZON

loading...

Egy furcsa tengeri lényt vettek videóra az Antarktiszon.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Sokak szerint a Ningen-t sikerült levideózniuk.

A napokban feltöltöttek egy Antarktiszon  készült videót. A videón egy furcsa tengeri lényt láthatunk, és sokan úgy gondolják, hogy a Ningen-t sikerült videóra venni.

Mielőtt még kimondanánk, hogy ez egy hülyeség,  nézzük meg azt, hogy mit tudunk a Ningen-ről.

loading...

A Ningen egy legenda, legalábbis sokan így állnak hozzá. a beszámolók szerint egy hatalmas állatról van szó. Az állat a beszámolók szerint nagyon hasonlít az emberre, annyi különbséggel, hogy bálnaszerű a teste, és nagyon hosszú végtagjai vannak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Ningen-t már nagyon sokan látták az Atlanti óceánban és az Antarktisz csendesebb részein is. Sokan azt mondják, hogy fehéres színű lény, és sokan szörnyként emlegetik a mérete miatt. Eddig nem igazán sikerült még róla felvételt készíteni, így inkább csak egy legendaként kezelik.

Mi persze nem állítjuk azt, hogy egy szörny lenne a felvételen, de az lehetséges, hogy ha igazi a felvétel, akkor közelebb kerülhetünk egy új állatfaj felfedezéséhez.

Természetesen az is lehet, hogy csak kamu az egész, de azt se felejtsük el, hogy rengeteg olyan állatfaj van a földön, amiket még nem fedeztünk fel, és ez leginkább a tengerekben igaz, hiszen a vízi világot ne igazán ismerjük.

Szólj hozzá

Hozzászólás