EBOLA – EXTRA PROFIT!

EBOLA - EXTRA PROFIT!

Hogy is van ez? Úgy, hogy az USA és WHO kísérleti stádiumban lévő gyógyszereket küld Nyugat-Afrikába, amelyet az ottani orvosokon tesztel majd!

Napjainkban a fővonalas média ugyan foglalkozik a problémával az ebola terjedésével, csak éppen azzal nem, ami a háttérben van, igazán a háttér hatalom ambíciójában.

Libériából, Guineából, Sierra Leone-ből az USA-ba és Spanyolországba szállítottak ebolával fertőzött betegeket, annak okán, hogy a nagy médiában megalapozzák a további megbetegedések hangot adjanak az ebola reklámjának. Németországban és Romániában is ebolás megbetegedéseket feltételeztek, de ez nem igazolódott be, mert csak maláriás betegekről volt szó.

A fővonalas média Európa szerte megalapozta ennél fogva az Európai Unióban és az USA-ban a vakcina üzletét, mert állítólag a fertőzésre nincs is gyógyír. Most azonban hirtelen megtalálják!

Ha ma nincs rá gyógyír, akkor majd a következő napokban szólhatnak arról hírek, hogy a kísérleti stádiumban lévő gyógyszerek, vakcinák sikeresnek bizonyultak és a betegeket megmentették. A kamu hírnek megfelelően, arról híresztelhetnek majd, hogy Európa területén felbukkant egy-egy ebolás beteg. A vészhelyzetre való tekintettel a kormány indokoltnak tartja a vakcina beadását, illetve megvásárlását.

loading...

Ez a fikció lehet, hogy előbb-utóbb valósággá válhat! Célja, hogy a gyógyszer-vakcina üzlet emelkedjen, méghozzá nem kicsit, hanem nagyon.

Amennyiben ez a feltételezés beválik, akkor az euroatlanti térség médiája sikeresen propagálta az újfajta vakcina eladását. Tehát a gyógyszeripari új globális pénzkereseti lehetőség kapcsán Európa is és az USA is egyaránt extra kaszálásra számíthat.

Meg kell jegyeznünk, hogy nagyon sajnáljuk az Afrikában ebola vírussal fertőzött emberek elmúlását, mert ez bárkivel megtörténhetne. Azonban ezt a szerencsétlenséget a globalizmus saját érdekében felhasználja.-Hir.ma

Facebook hozzászólások