WALES-BEN VÖRÖS KARKÖTŐVEL JELÖLIK MEG A MIGRÁNSOKAT

WALES-BEN VÖRÖS KARKÖTŐVEL JELÖLIK MEG A MIGRÁNSOKAT
loading...

Wales-ben is rengeteg a migráns, de ott találtak egy megoldást.

[cn-social-icon]

Wales-ben vörös színű karkötőkkel jelölik meg a migránsokat.

Wales-ben a migránsoknak vörös színű karkötőt kell viselniük, hogy megkülönböztessék őket.

loading...

A vörös karkötőkön egy azonosító szám is található, és aki leveszi a karkötőt, annak megszűntetik az ellátását.

A karkötő mellett azért döntöttek a bevándorlási hivatalnál, mert így tartják nyilván a menekülteket. Erre azért van szükség, mert a menekültek egy része, szándékosan széttépi, vagy összetöri az okmányait, hogy később gond nélkül továbbmehessenek oda, ahova akarnak.

A karkötő miatt viszont rengeteg migráns panaszkodik, hiszen így jobban felismerik őket, és az autósok, vagy az emberek az utcán sokszor kiabálnak, vagy durva megjegyzéseket tesznek nekik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A karkötőt ugyan nem kötelesek viselni, le is vehetik. Viszont ha egyszer levették a karkötőt, akkor már nem tudják újra fölvenni, és ebben az esetben megszűnik minden támogatás. Nem kapnak ételt és italt sem abban az esetben, ha leveszik a karkötőt.

Így a menekültek megpróbálják elrejteni a karkötőjüket az utcán, hogy ne érje őket bántalmazás. Azonban levenni nem merik.

A Walesi bevándorlási hatóság azonban még jobban bekeményít. A randalírozások miatt az ajtók megjelölését is elrendelte a hírek szerint. Így azoknál a házaknál, ahol migránsok laknak, vörösre festik az ajtókat is.

Azt mondták, hogy azért, mert így egy újabb randalírozás esetén a rendőrség könnyebben megtalálhatja a migránsok otthonát.

[cn-social-icon]

Read previous post:
VÁLSÁGSTÁBOT ÁLLÍTOTT FEL A WHO A ZIKA VÍRUS MIATT
VÁLSÁGSTÁBOT ÁLLÍTOTT FEL A WHO A ZIKA VÍRUS MIATT

Terjed a Zika vírus. [cn-social-icon] Vajon mi is veszélyben vagyunk? Az Egészségügyi Világszervezet, azaz a WHO válságcsoportot állított fel a...

BIOTERRORIZMUS - A NÉPESSÉG TUDATOS IRTÁSA.
BIOTERRORIZMUS – A NÉPESSÉG TUDATOS IRTÁSA

BIOTERRORIZMUS - A NÉPESSÉG TUDATOS IRTÁSA [cn-social-icon] Az alább olvasható értekezés Tejfalussy András vélemnyét tükrözi.   BIOTERRORIZMUS, BIOKÉMIKUSOK A SEJTMEMBRÁNOK...

Close