EZ AZ EGYETLEN KÉP, MEGRÁZTA ÉS ELGONDOLKODTATTA AZ EGÉSZ INTERNETES KÖZÖSSÉGET

EZ AZ EGYETLEN KÉP, MEGRÁZTA ÉS ELGONDOLKODTATTA AZ EGÉSZ INTERNETES KÖZÖSSÉGET

Csak egy kép, mégis megrázta az embereket, és sokaknak megváltoztatta a gondolkodását.

[good_old_share]

Vajon a tiédet is megváltoztatja?

Gondolkodtál már azon, hogy mekkora ereje lehet egyetlen képnek? Egy személyes képnek, ami a múlthoz kapcsolódik bizonyára nagy. Esetleg egy számunkra teljesen idegen képnek is lehet nagy ereje, ha egy olyan eseményt mutat be, ami számunkra megrázó vagy felháborító.
Azonban egy teljesen idegen, és ártatlannak tűnő képnek valószínűleg nincs ránk ereje, és nincs hatással ránt. Viszont ha tudjuk a mögöttes tartalmát, a történetét, akkor mindent megváltoztathat bennünk.

loading...

Így történt ez ezzel a képpel is, ami első ránézésre ugyan teljesen ártatlannak tűnik, de ha megismerjük a történetét, akkor egy teljesen új megvilágításban láthatjuk a dolgot.

Egy Amerikai édesanya meglátta a kislányát, amint áll a vécédeszkán. Aranyosnak gondolta, és mint a mai világban már megszokott, gyorsan le is fényképezte a kislányt.

Amikor azonban megkérdezte a lányát, hogy miért állt ott, akkor egy nagyon meglepő választ kapott, ami teljesen megrémítette.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Először csak azt gondolta, hogy játszik, azonban a válasz ledöbbentette. A kislány elmondta, hogy azért állt a vécédeszkán, mert az óvodában megtanulta, hogy ezt kell tennie abban az esetben, ha egy fegyveres támadó rontana be az épületbe, hiszen így kisebb az esélye, hogy meglátják.

Természetesen minden szülőt megrémít az, amikor rádöbben, hogy olyan sok terrortámadás történik a világban, hogy a gyermekeknek már az óvodában is megtanítják azt, hogy mit kell tenniük, ha fegyverrel támadnak rájuk.

Óvodás gyerekeknek, akiknek egy normális világban még mesét kellene nézniük, és játszaniuk ahelyett, hogy azt tanulják, hogy hogyan bújjanak el a vécében egy fegyveres támadás alatt, mert ez a világ ennyire beteg.

Természetesen az anya rögtön fel is töltötte a képet, egy ébresztő üzenettel együtt.
 „Ahogy megtudtam, hogy a lányom miért csinálta, amit csinált, az egész jelenet ártatlansága elillant. Arra kérem a világ politikusait, vessenek egy pillantást erre a fotóra. Tényleg ilyen jövőt szánnak a gyermekeinknek, az unokáinknak és az ő gyerekeiknek? Hogy alig háromévesen óvodai mosdókban bujkáljanak és vécédeszkákon egyensúlyozzanak? Szeretném, ha a döntéshozóink látnák, hogy a döntéseiknek következményei vannak, hogy mi ezen a bolygón mindannyian ez alapján éljük az életünket. Teljesen összetörtem” Írta az anya a képhez.

Természeten az internet hamar felkapta a képet, és rengeteg emberhez jutott el az üzenet, ami sokakat elgondolkodtatott.

Facebook hozzászólások