BIZONYÍTÉKOT TALÁLTAK ARRA, HOGY BOMBÁT CSEMPÉSZTEK AZ OROSZ GÉPRE!

BIZONYÍTÉKOT TALÁLTAK ARRA, HOGY BOMBÁT CSEMPÉSZTEK AZ OROSZ GÉPRE!

Bizonyítékot találtak arra, hogy a lezuhant orosz gépre bombát csempésztek.

[cn-social-icon]

A legújabb értesülés szerint a hírszerzők bizonyítékot találtak arra, hogy a szombaton lezuhant Metrojet gép rakterében bombát rejtettek el. A Brit kormány ezt már szerdán tudta, ezért rendelte el a környéken a légi járatok leállítását. A szerkezetet közvetlenül a gép felszállása előtt csempészhette a raktérbe valaki, aki hozzáfért a csomagtérhez.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a gépen robbanás történt, hiszen voltak videók is, és a fekete doboz is azt rögzítette, hogy robbanás volt, de persze nem lehetett teljesen biztosra venni.

A Brit kormány két napja felfüggesztette a helyi légi járatok közlekedését, miután a hírszerzés

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Brit kormány két napja függesztette fel a helyi légi járatok közlekedését, miután a hírszerzés Sínai-félszigeti militáns csoportok közötti lehallgatott beszélgetések alapján arra jutott, terrorcselekmény vezethetett a légi katasztrófához.

Az Egyiptomi, és az Orosz kormány azonban azt mondja, hogy még túl korai lenne következtetéseket levonni.

A nyomozók arra gyanakodnak, hogy a bombát egy olyan ember csempészhette fel a gépre, aki hozzáfért az utasszállító csomagteréhez, és valószínűleg még közvetlenül az előtt csempészhette fel, mielőtt a gép felszállt.

Az Iszlám Állam, már akkor magára vállalta a robbantást, amikor kiderült hogy a gép lezuhant, amiről egy videót is közzé tettek. (azért azt meg kell jegyeznünk, hogy korábban az IA. azt állította, hogy lelőtte a gépet, melyet a videóval akartak bizonyítani). Persze ebben nem lehetünk teljesen biztosak, viszont azt tudni lehet, hogy a terrorcsoport háborút hirdetett az Egyesült államok,és Oroszország ellen is, a légicsapások miatt.

A lezuhant repülőgépen 224 ember vesztette életét, az áldozatok nagy része Orosz állampolgár volt, így pedig még inkább gyanakodhatnak a terroristákra.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások