A SZABADKŐMŰVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT?

A SZABADKŐMŰVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT?
loading...

A SZABADKŐMŰVESEK NYÍLTAN MEGFENYEGETTÉK EURÓPÁT?

[good_old_share]

Egy érdekes levelet küldött számunkra egy kedves olvasónk.

 

Olvasónk arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a Francia Médias-Presse oldalára felkerült egy 2015-09-07. kelt dokumentum, amely arról tanúskodik, hogy a szabadkőművesség támogatja Európa elárasztását bevándorlókkal.
Sőt, nem csak hogy támogatja, hanem egyenesen nyíltan fenyegeti és zsarolja az európai országokat, és azok vezetőit.

Az alább is látható dokumentum tanúsága szerint az azt aláíró kőműves páholyok követelése az, hogy az Európai országok fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.

loading...

Már itt szeretnénk kiemelni, hogy a dokumentum hitelességét nem áll módunkban sem cáfolni, sem pedig megerősíteni.

A fent említett weboldal azt állítja, hogy huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót.

Sajnos a dokumentum többi részét nem láttuk, illetve nincs módunk azt lefordítani, de olvasónk azt állítja, hogy kőműves páholyok nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában. Levele alapján: „a nyilatkozatot jegyző szabadkőműves páholyok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, “megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba.”

Természetesen várjuk a véleményedet a dokumentummal kapcsolatban, melyet az oldal alján található Facebook panelon is megírhatsz.
Forrás

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
TELJESÜLT A HALDOKLÓ RAJONGÓ ÁLMA, PREMIER ELŐTT LÁTHATTA AZ ÚJ STAR WARS FILMET!
TELJESÜLT A HALDOKLÓ RAJONGÓ ÁLMA, PREMIER ELŐTT LÁTHATTA AZ ÚJ STAR WARS FILMET!

Daniel történetét már szinte mindenhol ismerik. [cn-social-icon] Ő az a Star Wars rajongó, aki halálos beteg, és megkérte a Disney-t,...

MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI.
MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI

MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI [cn-social-icon] Szinte minden nap új, és aggasztó híreket hallunk a menekültekkel kapcsolatban. A szörnyű...

Close