TELJESÜLT A HALDOKLÓ RAJONGÓ ÁLMA, PREMIER ELŐTT LÁTHATTA AZ ÚJ STAR WARS FILMET!

TELJESÜLT A HALDOKLÓ RAJONGÓ ÁLMA, PREMIER ELŐTT LÁTHATTA AZ ÚJ STAR WARS FILMET!
loading...

Daniel történetét már szinte mindenhol ismerik.

[cn-social-icon]

Ő az a Star Wars rajongó, aki halálos beteg, és megkérte a Disney-t, hogy megnézhesse a filmet a premier előtt, hiszen nem biztos, hogy megéli a vetítés napját.

Daniel története bejárta a világot, rengetegen szurkoltak neki, mindenki bízott benne, hogy a Disney megengedi neki, hogy megnézze a filmet.

De kezdjük a történetet az elején.

loading...

Daniel Fleetwood hatalmas Star Wars rajongó már 8 éves kora óta, így nagyon várta a legújabb részt is. Azonban júliusban kiderült hogy súlyos rákban szenved, és az orvosok 2 hónapot jósoltak neki.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Daniel kitartott, de állapota egyre rosszabb és nagyon félt, hogy nem éli meg a Star Wars decemberi premierjét. Ezért a felesége egy kampányt indított, amiben arra kérte a Disney-t, hogy engedjék meg férjének, hogy megnézze a filmet még a premier előtt.

Ez volt Daniel utolsó kívánsága. Az érte indított kampánynak nagyon hamar híre ment, és néhány nap alatt az egész világ elkezdett szurkolni érte, mindenki támogatta őt, és ez rengeteg erőt adott neki.

Ráadásul kiállt mellette a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és az új részben Finn szerepét játszó John Boyega is.

A Disney végül úgy döntött, hogy teljesítik Daniel álmát, és megengedik, hogy megnézze a Star Wars új részét. Ráadásul a film rendezője J.J. Abrams hívta fel őket, hogy közölje a jó hírt.

Szerdán pedig Disney alkalmazott vittel el a film vágatlan verzióját Daniel otthonába, ezzel valóra váltották az álmát, és egyben az utolsó kívánságát.

A történet pedig bejárta az egész világot, a Disney pedig ezzel emberségből jelesre vizsgázott.

[cn-social-icon]

Read previous post:
MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI.
MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI

MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI [cn-social-icon] Szinte minden nap új, és aggasztó híreket hallunk a menekültekkel kapcsolatban. A szörnyű...

ÍGY CSEMPÉSZTEK DROGOT, EGY BRAZIL BÖRTÖNBEN
ÍGY CSEMPÉSZTEK DROGOT, EGY BRAZIL BÖRTÖNBEN

Egy Brazil börtönben, egér segítségével csempésztek drogot a rabok. [cn-social-icon] Ez az új, vagy éppen eddig ismeretlen drogcsempész módszer, még...

Close