MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI

MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI.
loading...

MENEKÜLTVÁLSÁG – MÁR ANGLIÁT IS FENYEGETI

[cn-social-icon]

Szinte minden nap új, és aggasztó híreket hallunk a menekültekkel kapcsolatban.

A szörnyű hírek mellett sokszor videók is megjelennek, melyek bizonyíthatják azok valóságtartalmát. Ennek ellenére a liberális fajvédők rendszeresen megpróbálják kimagyarázni a tényeket, vagy igyekeznek azok jelentőségét csökkenteni.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Németországban a migránsok vallási érzületét sértik a keresztény ünnepek, ezért be akarják tiltatni azokat, de bemutattuk azokat a felvételeket is, melyeken, Röszkén tomboltak a migránsok.

Természetesen nem azt állítjuk, hogy minden illegális bevándorlóval probléma lehet, de abban biztosak vagyunk, hogy a hithű muszlim vallásúak nagy tömegben történő európai integrációja hatalmas feszültségeket okoz, melynek végkimenetelét inkább nem is jósoljuk meg.

loading...

Egy újabb hírt közölt a Ripost, mely szerint egy 18 éves fiatal lányt erőszakolt meg öt illegális bevándorló Angliában.

A hírek szerint a fiatal lányt öt órán keresztül kínozták ezek a bevádolók, melynek következtében a fizikai sérülések mellett nagyon komoly lelki traumát is szenvedett.

Az eset az angliai Gillingham városában, egy közintézményben történt.

Ebben az intézményben az illegális bevándorlók mellett olyan emberek is otthonra lelhetnek, akiknek az adott időben nincs hol lakniuk. Így kapott szállást ebben az épületben a lány is. A lány elmondta, hogy azt nem érti, hogy a hatóságok miért olyan közintézményekben helyezik el a migránsokat, ahol helyi lakosok is élnek kényszerből, és nincs hová menniük.

Bár az öt elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette, ez a tény nem feledteti a fiatal lánnyal az átélt szörnyű tetteket. Mint kiderült, az öt elkövető közül négy még – (az európai szabályok szerint) fiatalkorú volt.

Az elkövetők hamarosan a bíróság előtt felelhetnek a tetteikért. Forrás

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
ÍGY CSEMPÉSZTEK DROGOT, EGY BRAZIL BÖRTÖNBEN
ÍGY CSEMPÉSZTEK DROGOT, EGY BRAZIL BÖRTÖNBEN

Egy Brazil börtönben, egér segítségével csempésztek drogot a rabok. [cn-social-icon] Ez az új, vagy éppen eddig ismeretlen drogcsempész módszer, még...

INTERNET: BRÜSSZEL DÖNTÖTT! EZ TÉGED IS ÉRINT!
INTERNET: BRÜSSZEL DÖNTÖTT! EZ TÉGED IS ÉRINT!

INTERNET: BRÜSSZEL DÖNTÖTT! EZ TÉGED IS ÉRINT! [cn-social-icon] A globalista lobbi ismét érvényesült. Ez a Te internetezési szokásaidat is nagymértékben...

Close