RENGETEG GYEREK ÉLETÉT MENTHETI MEG A 10 ÉVES FIÚ TALÁLMÁNYA

RENGETEG GYEREK ÉLETÉT MENTHETI MEG A 10 ÉVES FIÚ TALÁLMÁNYA
loading...

Rengeteg gyerek életét mentheti meg egy 10 éves fiú találmánya.

[good_old_share]


Már a pénz is megvan rá.

Sajnos minden nyáron rengeteg olyan hírt lehet olvasni, hogy gyerekek haltak meg a felforrósodott autókban mert a szüleik elfelejtették kivenni.
Természetesen érthetetlen, hogy egy szülő miért nem veszi ki a gyerekét az autóból a kánikulában, és hogy hogyan képes elfelejteni azt, hogy hátul ül a saját gyereke, de sajnos rengeteg ilyen szülő van.

loading...

Bár minden évben rengeteg ilyen hír van, és mindig figyelmeztetik az embereket a veszélyre, mégis folyamatosan életüket vesztik a gyerekek a felelőtlen szülők miatt, akik igazából nem is szülők.

Bár idén még nem volt az az igazán meleg, de már így is megtörtént az első haláleset.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy 10 éves fiú találmánya azonban véget vethet ezeknek az eseteknek.

Bishop Curry, egy 10 éves texasi iskolás egy ilyen eset miatt gondolkodott el. A szomszédjukban élő hat hónapos kislány halt meg egy felforrósodott autóban.

A 10 éves fiú ekkor találta ki, hogy erre kell valami megoldás.
A fiú folyton találmányokon agyal, így erre is kiötlött valamit.

A kütyü, ha azt érzékeli, hogy a gyermek az autóban ül, folyamatosan ellenőrzi a belső hőmérsékletet, és ha az elér egy kritikus szintre, két dolog történik. A szerkezet egyrészt elkezdi hűteni az autó belsejét, másrészt riasztja a szülőt, és a hatóságokat.

A család közösségi finanszírozásból szeretné létrehozni a találmányt, és levédetni azt, és nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni is fog.

Nem rég tűzték ki a 20 ezer dolláros célt, és mára már 25 ezer dollár gyűlt össze, ami elég szép teljesítmény.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
KEZDHETÜNK FÉLNI? A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA MÁR HAZUDNI IS MEGTANULT
KEZDHETÜNK FÉLNI? A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA MÁR HAZUDNI IS MEGTANULT

Kezdhetünk aggódni? [good_old_share] A mesterséges intelligencia megtanult hazudni. Már régóta tesztelik azt, hogy egy gép mennyire tud emberien viselkedni. Erre...

SEHOL SEM AKARNAK FOGLALKOZNI A BETEG LÁNNYAL - VIDEÓ
SEHOL SEM AKARNAK FOGLALKOZNI A BETEG LÁNNYAL – VIDEÓ

Senki sem akar foglalkozni a beteg lánnyal. [good_old_share] Sajnos egy újabb szomorú történet, Magyarországról. Az RTL Klub egy megázó riportot...

Close