VÉSZRIADÓ A NÉMETEKNÉL. AZ ÁLLAMBIZTONSÁG A KÖZVÉLEMÉNYHEZ FORDULT

VÉSZRIADÓ A NÉMETEKNÉL. AZ ÁLLAMBIZTONSÁG A KÖZVÉLEMÉNYHEZ FORDULT.
loading...

VÉSZRIADÓ A NÉMETEKNÉL. AZ ÁLLAMBIZTONSÁG A KÖZVÉLEMÉNYHEZ FORDULT

[cn-social-icon]

Úgy tűnik, hogy a Németek adóforintjaiból fenntartott állambiztonsági szolgálat megelégelte a politika tétlenségét és közvetlenül a Német állampolgárokhoz fordult.

 

A Privátbankár portál állítása szerint ezzel egy időben a Berlini kormánykoalíció teljesen szétesett, és a lap fogalmazása szerint már szinte csak papíron létezik.
Úgy tűnik, hogy ott az állami szervek kezdik érezni, hogy a politika valójában csak akadályozza őket munkájukban, így nem tudják ellátni apavető feladatukat: a Német nép védelmét.

A Német és az Osztrák állambiztonság bekapcsolta a riadó-készültséget jelző piros lámpát

loading...

Az ügy előzménye, hogy nemrégiben Merkel egy interjút adott a Német köztelevízióban. Elmondta, hogy (szerinte) nincs szükség a menekültek befogadását szabályzó felső határ meghúzására, ezzel gyakorlatilag azt mondta ki, hogy ő és pártkoalíciója nem kívánja szabályozni az országba özönlő migránsok számát (az így akár korlátlan is lehet). Azt is hozzátette, hogy a politikának nincs „B” terve a migránsáradat megállítására.

Ez a kijelentés már a Német és az Osztrák Állambiztonságiaknál is kiverte a biztosítékot.

A Lap így fogalmaz: A jelek szerint az állam ezen kulcs-intézményei már nem hajlandók eltűrni a nagypolitika tehetetlenségét, ezért páratlan módon egyenesen a közvéleményhez fordulnak.
Megszólalt az Oszták katonai hírszerzés is. Egy belső jelentést adtak közre, amelyre eddig még nem volt példa. A jelentés lényege röviden összefoglalva: A hírszerzés adatai szerint a 2015-ös rendkívüli menekültválság csupán a kezdet!

Mindeközben gyakorlatilag szétesett a Német kormánykoalíció. A politikusok mostmár nyíltan küldik el egymást „melegebb éghajlatra”.

Aggódva figyeljük a körülöttünk zajló eseményeket. Neked mi a véleményed az olvasottakkal kapcsolatban? A lap alján megírhatod.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Forrás

Read previous post:
ÁTMENETI BÉNULÁST IS OKOZHAT A ZIKA VÍRUS
ÁTMENETI BÉNULÁST IS OKOZHAT A ZIKA VÍRUS

Ismét vannak hírek a Zika vírusról. Megerősítették, hogy a vírus, ritka esetben átmeneti bénulást is okozhat. A Zika vírus nagyon...

VIHETI A HONVÉDSÉG AZ AUTÓDAT!
VIHETI A HONVÉDSÉG AZ AUTÓDAT!

VIHETI A HONVÉDSÉG AZ AUTÓDAT! [cn-social-icon] Kezdődik a listázás.   Lajstromba veszik a gépjárműveket – elsősorban a terepjárókat és mikrobuszokat....

Close