ZSOLT KI AKARTA ENGESZTELNI A BARÁTNŐJÉT, EZÉRT ELLOPOTT EGY BEVÁSÁRLÓKOCSINYI CSOKIT

ZSOLT KI AKARTA ENGESZTELNI A BARÁTNŐJÉT, EZÉRT ELLOPOTT EGY BEVÁSÁRLÓKOCSINYI CSOKIT

Zsolt ki akarta engesztelni a barátnőjét, ezért ellopott egy egész bevásárlókocsinyi csokit.

[good_old_share]


Természetesen a rendőrség elfogta, így nem tudni, hogy mérges-e még a barátnője.
Sok idióta lopást és rablást láthattunk, és olvashattunk már, de ez talán benne van a top 10-ben.

A police.hu-n megjelent egy érdekes lopási történet.

loading...

A közlemény szerint elfogtak egy férfit Kaposváron, a 48-as ifjúság útján csütörtökön. A férfi a kora reggeli órákban tűnt fel a rendőröknek, ugyanis Zsolt egy egész bevásárlókocsinyi csokoládét tolt. smiley

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A férfit megállították, és igazoltatták, majd megkérték, hogy számoljon el a nála lévő hatalmas mennyiségű édességgel, azonban ezt nem tudta végrehajtani.

Ezért Zsoltot előállították bűncselekmény gyanújával, és a Kaposvári rendőrkapitányságra szállították, ahol kihallgatták a férfit.

Időközben azonban érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint az egyik kaposvári garázs ajtaját felfeszítették, és nagy mennyiségű csokoládét loptak el onnan.

Persze kiderült, hogy Zsolt nem a nagy bevásárlásban szerezte azt a rengeteg csokit, hanem ő volt az, aki felfeszítette a garázs ajtaját, és aztán ellopta a rengeteg finomságot.
A férfi elmondta, hogy hajnalban valóban lopni indult, és véletlenszerűen választotta ki a garázst, ahol éppen ez a rengeteg csokoládé volt.

Zsolt azt is mondta, hogy a barátnőjét szerette volna kiengesztelni a rengeteg csokoládéval. Az nem derült ki, hogy a barátnője miért is haragudhatott meg szegény Zsoltra, de valószínűleg még most is haragos lehet, hiszen a rendőrség nem juttatta el a lánynak a csokit.

Szegény Zsolt pedig csak békülni szeretett volna, de mindez nem jött össze. wink

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások