NASA ÉS PENTAGON DOKUMENTUMOK SZIVÁROGTAK KI

NASA ÉS PENTAGON DOKUMENTUMOK SZIVÁROGTAK KI.

NASA ÉS PENTAGON DOKUMENTUMOK SZIVÁROGTAK KI

 

2009-ben a NASA két csapást mért a hold Kabeus kráterére. A hivatalos indoklás szerint a robbantásra azért volt szükség, hogy megállapítsák, van-e víz a holdon.

Az LCROSS műholdról leváló Centaur rakéta utolsó fokozata, melynek tömege több mint 2 tonna, hatalmas sebességgel csapódott a kiszemelt célpontjába. A robbanás ereje akkora volt, hogy az eseményt a földről is látni lehetett, miközben a por és kőzetfelhő a hold felszínétől néhány kilométeres magasságba emelkedett.

A tudósok, a műszerek segítségével a robbanás keltette felhőben kimutathatják a vízpárát. A kutatók valóban találtak vizet. Hivatalosan is bejelentették, hogy nem csak kötött állapotban -kristályvízként- a talajban, hanem jég formájában néhány kráter fenekén is jelen van a víz égi kísérőnkön.

A robbantás közben, a földi irányítóteremben fotók is készültek, melyek a NASA honlapjára is felkerültek. Szerencsére a fotók jó minőségűek, így nagyítható formátumban voltak elérhetőek.

Természetesen többen is megvizsgálták az ARC központban készült felvételeket, és az egyiken olyasmit találtak, amit a NASA valószínűleg nem a nagyközönségnek szánt.

A fotó tanulmányozása során találtak egy szabályos geometriai formájú objektumot – olyasmit, ami azt sugallta, hogy mesterséges építmény, így értelemszerűen nem lehet más, mint földön kívüli, értelmes életforma által létrehozott objektum.

loading...

Többen is úgy gondolják, hogy a NASA szándékosan semmisítette meg az építményt. A feltételezések szerint az objektumot azért semmisítették meg, hogy más országok, amelyek az USA-val konkurálva szintén a Hold meghódítására törekszenek, ne érhessenek oda elsőként. Például a kínaiak, vagy a japánok Indiával összefogva. Úgy tudjuk, hogy Oroszország is gondolkodik egy hasonló programban.

A NASA nem kommentálta a találgatást, de a fotókat szinte azonnal eltávolította hivatalos honlapjáról.

A témával kapcsolatban korábban írtuk, hogy a NASA egy hatalmas űrhajót fényképezett le a Holdon. igaz, ez az esemény még 1969-ben történt. Ide kattintva megismerheted a részleteket is.

Facebook hozzászólások