KULCSTARTÓ ÉLŐ ÁLLATOKKAL!

KULCSTARTÓ ÉLŐ ÁLLATOKKAL!
loading...

Köztudott hogy Kínában élve eszik az állatokat, ami sok embernek felháborító, de náluk ez hagyomány. Viszont mostmár élő állatokat használnak kulcstartónak is, ami tényleg felháborító.

[cn-social-icon]

A tenyérben is elférő műanyag tasakokat színes tápanyaggal dúsított vízzel töltik fel és aztán beleteszik az élő állatokat. Halat, gyíkokat, teknősöket helyeznek bele és hermetikusan lezárják. Állítólag a tasakban lévő tápanyaggal dúsított víz adja az állatoknak az élelmet és az oxigént körülbelül 2 hónapon át.

Persze arról senki sem beszél, hogy mi lesz az ürülékkel, és hogy szegény állat 2 hónapig a tasakban szinte mozogni sem tud. Reméljük, hogy a legtöbb ember aki ilyet vesz inkább kibontja a kulcstartót és megmenti a szegény állatokat.

loading...

Egy ilyen élő állatos kulcstartó átszámolva 500FT-ba kerül. Több állatvédő szervezet is tiltakozott már az eszement állatkínzó hóbort miatt, de egyelőre hiába.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 
[cn-social-icon]

Read previous post:
MENEKÜL MAGYARORSZÁGRÓL A VODAFONE?
MENEKÜL MAGYARORSZÁGRÓL A VODAFONE?

MENEKÜL MAGYARORSZÁGRÓL A VODAFONE?   A napokban egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot a Vodafone csoport magyarországi érdekeltségével kapcsolatban. A magyarországi...

MEGHATÓ KARÁCSONYI REKLÁMOT KÉSZÍTETT A SAINSBURY'S
MEGHATÓ KARÁCSONYI REKLÁMOT KÉSZÍTETT A SAINSBURY’S

Megható és nagyon elgondolkodtató reklámot készített a Sainsbury’s, ami az 1914-es háborúhoz köthető. A háborúban volt egy nagyon fontos esemény,...

Close