ÍGY POFOZNAK KI EGY TOTÁLKÁROS BMW-T – VIDEÓ

ÍGY POFOZNAK KI EGY TOTÁLKÁROS BMW-T - VIDEÓ

Így pofoznak ki egy totálkáros BMW-t.

[good_old_share]


Érdekes videó.

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan hoznak helyre, egy szinte totálkáros autót, és mennyi idő alatt, akkor ez a te videód lesz.Sokan úgy gondolják, hogy egy összetört autót már nem lehet igazán helyrehozni, azonban ez a videó bebizonyítja, hogy munkával, és persze nem kevés idővel, még a legdurvábban összetört kocsi is helyrehozható.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: https://netextra.hu/newsletter/

A videó főszereplője egy BMW 750i, ami egy baleset során súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az autó sofőrje túlélte a balesetet. A tulaj úgy döntött, hogy helyrehozatja a nem kis károkat, és az eredmény elképesztő lett.

Valószínűleg sokan azt gondolnák, hogy ezt már lehetetlen helyrehozni, azonban az ügyes szakemberek mindössze 27 nap alatt úgy kipofozták, hogy jobb lett mint új korában.

Ebből 15 nap volt a munka nehezebbik része, és az ezt követő 12 napban pedig már csak a festés maradt.

A 20 perces videóban pedig megnézhetjük az egész műveletet felgyorsítva, így ha érdekel, hogy hogyan hoznak helyre egy totálkáros autót, akkor ez a te videód.Ha tetszett oszd meg másokkal is.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások