TÉNYLEG VÁLASZTÁSI CSALÁS TÖRTÉNT? HANGANYAG AZ OLDALON!

TÉNYLEG VÁLASZTÁSI CSALÁS TÖRTÉNT? HANGANYAG AZ OLDALON!
loading...

TÉNYLEG VÁLASZTÁSI CSALÁS TÖRTÉNT? HANGANYAG AZ OLDALON!

[good_old_share]


Az informatikus betelefonál… (Hanganyag a cikk alján. Kattints a lejátszóra!)

 

Egy rendkívül durva hanganyag került nyilvánosságra a 2018-as parlamenti választással kapcsolatban.Sokan azt állítják, hogy választási csalás történt, sokan pedig ennek az ellenkezőjét.

loading...

Most egy hallgató „informatikus” álnéven betelefonált a KlubRádióba, aki azt állította, hogy 40 éves informatikusi múlttal rendelkezik és kollégáival együtt online módon végig követték a 2018-04-08-án zajló választási csalást.

Állítása szerint erre már hónapok óta készültek és hatalmas apparátus dolgozott azon, hogy utólagosan eltüntessék a csalás nyomait, és visszaszinkronizálják az ezzel kapcsolatos adatokat.

Azt tudjuk, hogy külföldi megfigyelők is hazánkban tartózkodtak a választás idején. Nekik az volt a feladatuk, hogy ellenőrizzék annak tisztaságát. Vajon kijátszották volna őket is?

Egy hallgató így kommentálta az alább halható felvételt:

 

Ez… ez egy akkora kamu… szeretném, hogy igaz lesz, de nem az…Teljesen világos, hogy közben találja ki a dolgokat… "nem akarja a sírját megásni", de betelefonál, a hangja hallatszik, de semmilyen információt nem mondd, hogy egyáltalán miről beszél…Azt mondja, hogy a monitoron látta a dolgokat, hogy csalnak… meg azt is, hogy egy pártnak az eredményváróján volt… random konteó emberke.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netextra.hu/newsletter/Persze más olvasók és hallgatók pedig másként látják, és a választás tisztaságára esküsznek.

Vajon tényleg csalás történt? Vajon kiderül valaha az igazság?

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ÍGY POFOZNAK KI EGY TOTÁLKÁROS BMW-T - VIDEÓ
ÍGY POFOZNAK KI EGY TOTÁLKÁROS BMW-T – VIDEÓ

Így pofoznak ki egy totálkáros BMW-t. [good_old_share] Érdekes videó. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan hoznak helyre, egy szinte totálkáros autót,...

AZ AMERIKAI KORMÁNY ELISMERTE, HOGY KORÁBBAN FOGLALKOZOTT UFO-K KUTATÁSÁVAL - VIDEÓ
AZ AMERIKAI KORMÁNY ELISMERTE, HOGY KORÁBBAN FOGLALKOZOTT UFO-K KUTATÁSÁVAL – VIDEÓ

Az Amerikai kormány elismerte, hogy korábban végeztek UFO kutatásokat. [good_old_share] Egy videót is közzétettek, amikről úgy gondolják, hogy az egyik...

Close