TITOK, HOGY MI VAN VADON JANIVAL

loading...

TITOK, HOGY MI VAN VADON JANIVAL

 

Az RTL tovább titkolózik. Nem árulják el, hogy mi lehet Vadon Janival.

Az RTL Klub nem kívánt tájékoztatást adni arról, pontosan mi a baja Vadonnak, illetve, hogy mikor lesz ismét látható a képernyőkön A csatorna közölte, hogy minden szereplője egészségi állapotát annak magánügyeként kezeli, és ugyanígy tesz a Class FM is.

Mint ismeretes, A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője kedd délután váratlanul elájult, és egy dél-afrikai kórházba szállították, vélhetően a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parktól nem messze lévő Nelspruitban van. Határozottan állítják, hogy aggodalomra semmi ok, mert a stáb több száz kilométerre van az Afrikában tomboló Ebola járványtól, Jani rosszulléte valószínűleg csak a kimerültségnek, s nem a halálos vírusnak következménye.

Közben megindultak a találgatások is. 


A közelben fészkel a Celeb vagyok, ments ki innen stábja is. A forgatócsoport két szállodában van elosztva. Onnan fél óra autóval a forgatási helyszín. Megtudtuk azt is, hogy az első adásban látott vízesés neve Nora Falls, onnan nem messze van a tisztás, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen játékosai táboroznak.

loading...

Közben Janival kapcsolatban megindultak a találgatások is. Erős gyomorrontás, esetleg túlterheltség okozta a problémákat?

Szólj hozzá

Hozzászólás