TANÚVALLOMÁSOK A CHEMTRAIL-RŐL

TANÚVALLOMÁSOK A CHEMTRAIL-RŐL
loading...

TANÚVALLOMÁSOK A CHEMTRAIL-RŐL

[cn-social-icon]

Nyilvános meghallgatás volt a Kaliforniai Shasta megyében, ahol orvosok, pilóták,vadbiológusok és ügyvédek tettek tanúvallomást a chemtrail káros hatásairól.

Egyre több bizonyíték van arra, hogy a chemtrail bizony valóság és saját magunkat mérgezzük, mégis nagyon sokan kételkednek benne.

loading...

Felmerül a kérdés hogy ez kinek jó? És mégis miért?

A pilóták, akik permetezik a chemtrail-t nem gondolnak bele, hogy önmagukat és a családjukat is mérgezik? Valószínű, hogy nem….most még nem. Talán a pénz utáni sóvárgás elnyomhatja bennük ezt a gondolatot. De vajon mi lesz később, ha monjuk kiderül, hogy egy közeli hozzátartozója megbetegedett, mert áldozata lett annak a "munkának", amit ő is végzett?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ 

Habár tagadják a chemtrailt, mégis bőséges bizonyíték áll rendelkezésre, hogy már 1990 óta folyamatban van és pusztító hatásúnak bizonyult a gabonatermésekre, vadvilágra és az emberi egészségre. Sajnos látnunk kell, hogy mérgező anyagokkal permeteznek minket a beleegyezésünk nélkül! A pofátlanságukat mutatja, hogy még hazudnak is róla.

 

[cn-social-icon]

Read previous post:
TITOK, HOGY MI VAN VADON JANIVAL.
TITOK, HOGY MI VAN VADON JANIVAL

TITOK, HOGY MI VAN VADON JANIVAL   Az RTL tovább titkolózik. Nem árulják el, hogy mi lehet Vadon Janival. Az...

EBOLA – A HALÁLOS ÍTÉLET!
EBOLA – A HALÁLOS ÍTÉLET

EBOLA – A HALÁLOS ÍTÉLET   Szerkesztőségünkhöz több üzenet is érkezett az Ebolával kapcsolatban. Olvasóink nagy része arról panaszkodik, hogy...

Close