KÖLNBEN VÍZÁGYÚKAT VETETTEK BE

loading...

Németországban tüntetéseket szerveztek az Iszlámellenes szervezetek.

A tüntetéseken a rendőrség vízágyúkat vetett be a tüntetők ellen, és többen meg is sérültek.

Feloszlatták a tüntetést, mert a tüntetők a hírek szerint erőszakosak voltak. A Pegida nevű iszlámellenes szervezet, a délutáni órákban tüntetett.

A tüntetés azután kezdődött, hogy Angela Merkel bejelentette, hogy szigorítani kell a menekültügyi szabályzáson, a polgárok és a menekültek nagy többségének érdekében. Ezt a döntést azért hozta meg, mert szilveszter éjjel tömegesen erőszakoskodtak a nőkkel, és a többi emberrel is.

loading...

A délutáni tüntetésen nagy tömeg gyűlt össze, és a tömegből többen üvegekkel és petárdákkal dobálták a rendőröket. Ezután a hatóságok vízágyúkat vetettek be, a tüntetők ellen. A tüntetésen több ember is megsérült, köztük egy újságíró is. Azt mondják, hogy több olyan sérült is volt, akiknek vágott seb volt az arcán.

A rendőrség szerint, nagyjából 1700 tüntető lehetett, és szerintük legalább a fele erőszakoskodó volt.

A tüntetést egyébként szintén 1700 rendőr biztosította. Előre felkészültek arra, hogy a tüntetésnek ilyen vége lesz, hiszen számítani lehetett rá, a szilveszteri esetek után. De nem csak a Pegida tüntetett. A Pegida tüntetése előtt, szombaton körülbelül kétezer nő is tüntetett a főpályaudvarnál a szilveszterkor történtek miatt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Németországban tehát egyre rosszabb a helyzet, és nem tudni, hogy vajon mi lesz a vége. Valószínűleg mostmár tényleg kevesebb menekültet fognak az országba engedni, de még így is elegen lesznek ahhoz, hogy pánikot keltsenek.

Az is egy érdekes kérdés, hogy miért van az, hogy szilveszter éjszaka, tömegesen támadtak a nőkre, és a többi emberre is, sőt még a rendőröket is zaklatták, mégsem történt semmi. De a Német állampolgárokat pedig vízágyúval lövik.

Egyébként nagyon megugrott a feljelentések száma a szilveszter éjszaka történtek miatt. Mára már legalább 379 feljelentés érkezett, és több mint 100 nyomozót állítottak rá az ügyre. Az is kiderült, bár azt eddig is lehetett sejteni, hogy az erőszakoskodók nagy többsége menedékkérő volt, vagy illegálisan tartózkodott az országban.

Szólj hozzá

Hozzászólás