MERKEL KEMÉNYÍT A BEVÁNDORLÁSI TÖRVÉNYEKEN

loading...

A helyzet fokozódik Németországban.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Angela Merkel már szigorítana a bevándorlási törvényeken, és kevesebb menedékkérő juthatna be az országba, valamit többet utasítanának ki.

A CDU elnöksége az ülésen elfogadott egy Mainzi nyilatkozat című dokumentumot, amelyben egyebek mellett a Németországba érkező menekültek számának korlátozását, és az elutasított menedékkérők hazaküldésének felgyorsítását, valamint azokat a menekülteket, akik bűncselekményt követtek el, megfosztanák a menedékjoguktól. Ezen kívül, a rendőrség is jobban ellenőrizné a menedékkérőket.

“A szilveszterkor történtek visszataszító bűncselekmények, amelyek határozott válaszokat követelnek” Mondta Angela Merkel, az ülés utáni nyilatkozatában. Ezen kívül azt is mondta, hogy reméli, hogy gyorsan meg tudnak egyezni a változtatásokról, és így hamarosan világossá válik, hogy milyen törvénymódosításokat tudnak meghozni.

loading...

A mostani törvények szerint, csak olyan menekülteket utasíthatnak ki az országból, akiket három évnél hosszabb börtönbüntetésre ítéltek, és az életük nem lesz veszélyben a saját hazájukban. Merkel ezen most változtatna. Olyan szigorításokat vezetne be, amikkel rögtön kiutasíthatnának egy menekültet, ha bűncselekményt követ el, ami teljesen jogos is. Ezzel a módosítással azokat az embereket is kiutasíthatnák Németországból, akik csak felfüggesztett börtönbüntetést kapnak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Merkel azt mondta, hogy ha valaki bűncselekményt követ el, akkor annak meg kell, hogy legyenek a következményei. Azonban ezt az új szabályozást, még el kell fogadnia a Német parlamentnek is ahhoz, hogy be is vezethessék.

Többen is jelezték, hogy az új szabályozás mellett vannak, hiszen a törvények javításra szorulnak. Nagyon úgy tűnik, hogy egyre rosszabb lesz a helyzet Németországban, ha nem sikerül változtatniuk, hiszen a németek már tüntetést is szerveztek, aminek az lett a vége, hogy a rendőrség vízágyúkkal oszlatott.

Tehát a rendőrségnek, most a menekültekkel, és a saját népével is meg kell vívnia a harcot. Úgy tűnik, hogy a szilveszter éjszakai tömeges támadások most nagy változást hozhatnak, és végre belátja a Német kormány is, hogy nem jó ötlet mindenkit beengedni.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás