MEGVERTÉK A MENEKÜLTEK AZT A FÉRFIT, AKI ADOMÁNYT VITT NEKIK

MEGVERTÉK A MENEKÜLTEK AZT A FÉRFIT, AKI ADOMÁNYT VITT NEKIK
loading...

A menekültek egyre agresszívabbak.

[cn-social-icon]

Már azokat is megtámadják, akik segíteni próbálnak nekik.

A Görög-Macedón határon is egyre fokozottabb a helyzet. Migránsok tízezrei várakoznak ott, és a nagy tömeg egyre türelmetlenebb, és persze egyre inkább agresszívek is.

loading...

Az Idomeninél táborozó migránsok, megrohamozták az egyik adományokat szállító kamiont.

Miután megtámadták a kamiont, betörtek a raktérbe, és megverték azokat az önkénteseket, akik adományt vittek nekik. Ezek az önkéntesek valószínűleg nagyon jó szívűek lehetnek, ha még azt is elnézik, hogy a tömeg megveri őket. Az a tömeg, akiknek ők vittek adományt.

Ők emberként viselkedtek, azonban a migránsok erre nem voltak képesek, és megverték az önkénteseket, majd kipakolták a kamiont.

1:50 körül látható az egyik adományt vívő férfi, vérző fejjel.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A tömeg egyszerűen szétszedte a nekik vitt adományt, így az önkéntesek a végén, már csak egyszerűen kidobálták az autóból a maradékot. Valószínűleg ezek az emberek, legközelebb nem fognak élelmet és segélyt szállítani a menekülteknek.

Miután az önkéntesek „odaadták” az összes dolgot, gyorsan továbbmentek, hogy az autónak nehogy baja essen. Sajnos ez egy szomorú példa arra, hogy miért nem segítenek sokan, de teljesen érthető.

A migránsok egyre agresszívebben lépnek fel az autósokkal, a kamionosokkal és azokkal, akik adományt visznek nekik.

Read previous post:
MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?
MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?

MAGYARORSZÁG MÁR NEM A MAGYAR NÉPÉ?   [good_old_share] A múlt alkalommal bemutattunk egy interjút Orosházi Ferenccel, aki állítólag merényletet készült...

NÉZD MEG MI TÖRTÉNIK, HA OLVASZTOTT REZET ÖNTESZ A BIG MAC-RE
NÉZD MEG MI TÖRTÉNIK, HA OLVASZTOTT REZET ÖNTESZ A BIG MAC-RE

Érdemes megnézni, hogy mi történik, ha olvasztott rezet öntünk a Big Mac-re. [cn-social-icon] Eddig sem tudtuk, hogy miből készül, de...

Close