A SZIRTI SAS LECSAP EGY ZERGÉRE – VIDEÓ

A SZIRTI SAS LECSAP EGY ZERGÉRE - VIDEÓ
loading...

Egy természetfotós egy olyan videót készített, ami valószínűleg jó ideig az egyetlen ilyen lesz.

[cn-social-icon]Otmar Penker készítette azt a csodálatos videót, amin egy szirti sas lecsap egy zergére.

A sasok nagyon jó vadászok, több kilométerről is kiszúrják a fűben szaladó egeret, és hihetetlenül gyorsak is. Amint kiszúrják a megfelelő áldozatot, rögtön zuhanórepülésbe kezdenek és lecsapnak az áldozatra.

loading...

Éles karmaival rögtön megragadják az áldozatot, majd felrepülnek velük a magasba, nagyon erősek így egy nagyobb áldozatot is képeset felvinni a magasba, az áldozatnak esélye sincs a menekülésre. Ilyenek a természet tökéletes vadászai.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ebben az esetben viszont egy kicsit máshogy alakult a vadászat, a sas ugyanis egy elég nagyméretű zergét szeretett volna elkapni. A sas lecsapott és megragadta az éles karmaival az állatot, azonban nem sikerült felemelnie, a zerge pedig menekülni kezdett, rohant le a sziklákon, ugrált, és bukfencezett, hogy a sast lerázza magáról.

A sas azonban nem engedte el, szó szerint lovagolt a zergén, és így született meg egy nagyon egyedi videó. A természetfotósok szerint ez a videó felér egy olimpiai arannyal.

A jelenetet a Brothers of the Wind című filmben is láthatjuk majd, amely az Alpokban játszódik.Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
TÖBB SZÁZ ÉV BÖRTÖN VÁR, AZ AMISH GYEREKEKRE VADÁSZÓ PEDOFILOKRA!
TÖBB SZÁZ ÉV BÖRTÖN VÁR, AZ AMISH GYEREKEK MEGRONTÓJÁRA

Hihetetlen, hogy ilyen létezik! Több száz év börtön vár arra a párra, akik amish gyerekekre vadásztak. [cn-social-icon] A férfi barátnőjére...

VIDEÓ A CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAKRÓL!
VIDEÓ A CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAKRÓL!

Magyar filmesek, készítettek egy rövid kisfilmet a családon belüli erőszakról. [cn-social-icon] Ezt a videót érdemes megnézned. Rengeteg embert érint a...

Close