EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT

EDWARD SNOWDEN MOST AZ IPHONE-RÓL SZIVÁROGTATOTT KI INFORMÁCIÓKAT

Edward Snowden újra megszólalt. Most az iPhone-ról szivárogtatott ki titkokat.

Edward Snowden már korábban is szivárogtatott ki titkos dokumentumokat, legutóbb például ufo dokumentumokat szivárogtatott ki, erről bővebben ITT olvashat.

Edward Snowden azt állítja, hogy az iPhone-okra titkos program van telepítve, amely az országok kormányaival és titkosszolgálataival van összeköttetésben, megkönnyítve az emberek megfigyelését.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Anatolij Kucsera azt közölte az orosz RIA Novosti hírügynökséggel, hogy Edward soha nem használ iPhone-t, csak egy egyszerű telefonja van.

Edward Snowden ügyvédje azt is elmondta, hogy az iPhone- okba gyárilag bele van építve egy olyan speciális szoftver, ami lehetővé teszi azt, hogy a kormányok, titkosszolgálatok megfigyeljék az országokban élő állampolgárokat. A hatalomnak nem kell mást tenni, csak ezt a funkciót aktiválni a célszemély iPhone-ján.

loading...

Kucsera azt is elárulta, hogy a rendszer tavaly szeptemberben lett bevezetve az új titkosítási rendszer keretén belül.

Az Apple azt tavaly közölte, hogy az iOS 8 operációs rendszerű telefonok adatait csak a felhasználók tudják használni. Az Apple és a hatóságok sem tudnak hozzáférni az adatokhoz.

Facebook hozzászólások