ENGEDÉLYEZTÉK HOGY LÁTHASSA A LÁNYÁT AZ APA, AKIT A KANNABISZ OLAJ MIATT TARTÓZTATTAK LE!

ENGEDÉLYEZTÉK HOGY LÁTHASSA A LÁNYÁT AZ APA, AKIT A KANNABISZ OLAJ MIATT TARTÓZTATTAK LE!

Végre találkozhatott haldokló kislányával az ausztrál édesapa, akit azért vettek őrizetbe, mert kannabisz olajjal akarta enyhíteni a kicsi fájdalmát.

Az esetről a napokban írtunk ITT

Adam Koesslert január 2-án vették őrizetbe drogbirtoklás és kiskorú veszélyeztetése miatt, tegnap azonban rövid időre kiengedték.

Engedélyt kapott, hogy meglátogassa rákbeteg kislányát Rumert a kórházban. A találkozásról megható képek készültek, amelyet az apa hivatalos Facebook oldalán tettek közzé.

A kislánynak 4-es stádiumú neuroblasztómája van és az apa azért adta neki a kannabisz olajat, mert nem bírta nézni hogyan szenved a kicsi.

loading...

Adam Koessler a letartóztatását követően azt mondta, hogy kétségbeesésében nyúlt a tiltott szerhez, mert a gyerek állapota a gyógyszerektől nem javult.

 “Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. A kislányom, aki egész addig egy falatot sem volt hajlandó enni, úgy evett, mint a bajnokok.”

Az apa elmondása szerint kislánya nem csak az étvágyát, de a színét és az életkedvét is visszanyerte az olajnak köszönhetően.

A férfi kiszabadításáért azóta az egész internet összefogott.

A támogatására egy Fearless Father, azaz „félelmet nem ismerő apa” néven Facebook oldalt alapítottak, amelynek már 57 ezer tagja van.

Emellett a change.org oldalon petíciót hoztak létre, hogy mentsék fel az apát a vádak alól. Azzal indokolják, hogy a férfi nem akarta veszélyeztetni a gyereket az orvosi marihuánával, csak a fájdalmától akarta megszabadítani. Ezt pedig már több tízezren aláírták.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Facebook hozzászólások