MEGERŐSZAKOLTÁK A FIATAL LÁNYT, MIUTÁN LEZUHANT EGY SZIKLÁRÓL

MEGERŐSZAKOLTÁK A FIATAL LÁNYT, MIUTÁN LEZUHANT EGY SZIKLÁRÓL
loading...

Megerőszakolták a fiatal lányt, miután lezuhant egy szikláról.


[good_old_share]

A férfit elkapták.
A 23 éves Hannah Gavios azért ment Thaiföldre, hogy nyelvet tanítson egy kis helyi iskolában. A lány eltévedt egy túra során, és bement a helyi turisztikai központba, hogy segítséget kérjen az ott dolgozóktól.

Egy dolgozó felajánlotta neki, hogy elmegy vele és megmutatja a helyes utat, a lány pedig bele is ment.

loading...

El is indultak, azonban a férfi nem a helyes irányba vitte, hanem bevitte az erdő egyik olyan részére, amerre nem igazán járnak emberek, majd megpróbálta megerőszakolni a lányt.

A 28 éves helyi férfi, rátámadt a fiatal lányra, a lány megpróbált védekezni és dulakodtak egy ideig, majd a fiatal lánynak sikerült kiharapnia egy darabot a támadója füléből, és újra elkezdett menekülni a férfi elől.

Azonban nem ismerte a környéket, és miközben menekült bezuhant egy szakadékba, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hannah eltörte a gerincét, így mozdulni sem tudott, és a legsokkolóbb dolog ekkor következett.

A férfi lemászott a lányhoz, de ahelyett hogy segített volna neki, többször megerőszakolta a lebénult lányt.

Ezek után otthagyta a lányt egyedül az erdőben, törött gerinccel. A lányra másnap talált rá néhány ember, miután meghallották a kiabálását.
Rögtön hívták is a mentőcsapatokat, akik kórházba szállították a fiatal lányt. A kórházban kiderült, hogy a lány lábai súlyosan károsodtak, és heletséges, hogy 2 évig lábra sem tud majd állni, de az orvosok bizakodóak.

A lány támadóját elkapta a rendőrség, azonban a büntetése nem úgy alakulét, ahogyan várnánk.

Ilyenkor az ember azt várná, hogy egy ilyen eset után a támadó élete végéig börtönben legyen, azonban a hírek szerint erre nincs esély, sőt, elképesztően keveset kapott a tetéért.

A hírek szrint, a férfi a rendőrségen rögtön beismerte amit tett, és ugyan 10 év börtönt kapott volna, de mivel rögtön beismerte a bűncselekményt, így enyhívették a büntetését 5 évre, ami elképesztően kevés ezért a tettért.
[apss_share]

Read previous post:
SZEGEDI KUTATÓK MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT?
SZEGEDI KUTATÓK MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT?

Szegedi kutatók megtalálhatták a rák ellenszerét? [good_old_share] Hamarosan kiderülhet. A Magyarokról mindig is köztudott volt, hogy rendkívül leleményes, találékony emberek. ...

KÖZÖNNYEL NÉZTÉK VÉGIG AZ EMBEREK, AHOGYAN EGY FIATAL FIÚ KÜZD EGY NŐ ÉLETÉÉRT
KÖZÖNNYEL NÉZTÉK VÉGIG AZ EMBEREK, AHOGYAN EGY FIATAL FIÚ KÜZD EGY NŐ ÉLETÉÉRT

Könyönnyel nézték végig az emberek, ahogyan egy fiatal fiú küzd egy nő életéért. [good_old_share] Elképesztő történet. Sajnos rengetegszer tapasztalhattuk már...

Close