MEGERŐSZAKOLTÁK A FIATAL LÁNYT, MIUTÁN LEZUHANT EGY SZIKLÁRÓL

loading...

Megerőszakolták a fiatal lányt, miután lezuhant egy szikláról.


A férfit elkapták.
A 23 éves Hannah Gavios azért ment Thaiföldre, hogy nyelvet tanítson egy kis helyi iskolában. A lány eltévedt egy túra során, és bement a helyi turisztikai központba, hogy segítséget kérjen az ott dolgozóktól.

Egy dolgozó felajánlotta neki, hogy elmegy vele és megmutatja a helyes utat, a lány pedig bele is ment.

El is indultak, azonban a férfi nem a helyes irányba vitte, hanem bevitte az erdő egyik olyan részére, amerre nem igazán járnak emberek, majd megpróbálta megerőszakolni a lányt.

A 28 éves helyi férfi, rátámadt a fiatal lányra, a lány megpróbált védekezni és dulakodtak egy ideig, majd a fiatal lánynak sikerült kiharapnia egy darabot a támadója füléből, és újra elkezdett menekülni a férfi elől.

Azonban nem ismerte a környéket, és miközben menekült bezuhant egy szakadékba, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hannah eltörte a gerincét, így mozdulni sem tudott, és a legsokkolóbb dolog ekkor következett.

A férfi lemászott a lányhoz, de ahelyett hogy segített volna neki, többször megerőszakolta a lebénult lányt.

Ezek után otthagyta a lányt egyedül az erdőben, törött gerinccel. A lányra másnap talált rá néhány ember, miután meghallották a kiabálását.
Rögtön hívták is a mentőcsapatokat, akik kórházba szállították a fiatal lányt. A kórházban kiderült, hogy a lány lábai súlyosan károsodtak, és heletséges, hogy 2 évig lábra sem tud majd állni, de az orvosok bizakodóak.

A lány támadóját elkapta a rendőrség, azonban a büntetése nem úgy alakulét, ahogyan várnánk.

Ilyenkor az ember azt várná, hogy egy ilyen eset után a támadó élete végéig börtönben legyen, azonban a hírek szerint erre nincs esély, sőt, elképesztően keveset kapott a tetéért.

A hírek szrint, a férfi a rendőrségen rögtön beismerte amit tett, és ugyan 10 év börtönt kapott volna, de mivel rögtön beismerte a bűncselekményt, így enyhívették a büntetését 5 évre, ami elképesztően kevés ezért a tettért.
Szólj hozzá

Hozzászólás