EZT NEM FOGOD ELHINNI! DONALD TRUMP A HÁTTÉRHATALOM ELLEN FORDULT

EZT NEM FOGOD ELHINNI! DONALD TRUMP A HÁTTÉRHATALOM ELLEN FORDULT.

EZT NEM FOGOD ELHINNI! DONALD TRUMP A HÁTTÉRHATALOM ELLEN FORDULT


[good_old_share]

A világon a legtöbb ember érzi, és sokan tisztában vannak azzal, hogy létezik egy hatalmi erő, egy jól szervezett társaság, amely kormányok felett áll, és saját érdekei szerint irányítja a globális gazdaságot.

 

Ennek a csoportnak korlátlan pénzforrás, technikai eszköz és befolyás áll a rendelkezésére, annak érdekében, hogy elérje a célját.

Erről a szervezetről beszélt J.F.Kennedy is, abban a rádióbeszédében, amely végül az életébe került.

A történelem megismétli önmagát?

Egy szenzációs beszéd hangzott el, melyben Donald Trump nyíltan vállalta fel a harcot az új világrend vezetőivel szemben.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Multinacionális vállalatok, nemzetközi bankok, korrupt politikusok igyekeznek megerősíteni befolyásukat a világban, hogy dollár milliárdokat vágjanak zsebre és más nemzetekre erőltessék akaratukat. Most Trump saját vagyonát felhasználva áll a harc élére-legalábbis ezt állítja az alább is látható videó beszédében.
Hogy ez a kijelentése csak egy kampányfogás lenne, azt nem tudjuk. De ha valóban komolyan gondolja….és nyer…és még azt is túléli….a többit a te fantáziádra bízzuk.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Facebook hozzászólások