MEGDÖBBENTŐ FELVÉTEL, FERTŐZÖTT MIGRÁNSOK, NÉMETORSZÁG FENYEGETI EURÓPÁT

loading...

MEGDÖBBENTŐ FELVÉTEL, FERTŐZÖTT MIGRÁNSOK, NÉMETORSZÁG FENYEGETI EURÓPÁT

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A CDU egyik vezető politikusa azzal fenyegetőzik, hogy amennyiben az Európai Unio többi tagállama nem hajlandó tőlük menekülteket átvenni, akkor kevesebbet fognak fizetni a közös EU-s költségvetésbe.Merkel pártja, a kereszténydemokrata CDU egyik vezetője, Julia Klöckner a német Bild Zeitungnak azt mondta, hogy ha nem lesz kötelező érvényű megegyezés az EU-ban az átveendő menekültekről – azaz kvótarendszer –, akkor Németország kevesebbet fog befizetni a közös EU-kasszába.

Természetesen eközben nem felejthetjük el azt a korábbi „gesztust”, melyet Merkel gyakorolt a menekültek felé, és amely a migránsokat arra ösztönözte, hogy célországként tekintsenek Németországra. Éltették is Merkelt, ezekre a képekre talán mindenki emlékszik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Mindeközben egy olyan felvétel került fel az internetre, melyet a „fősodratú média” nem mutat be, így nem kerülhetett ki a nyilvánosság elé. (sok mással egyetemben). Talán azért is -, nagy valószínűséggel, egy mobillal rögzítette a feltöltő egy monitor képéről. Nagy kérdés hogy ez meddig lesz még elérhető. (A videó megtekintéséhez lehet, hogy be kell jelentkezned a Facebook fiókodba).

 

loading...
 
Természetesen a migránsokkal kapcsolatban nem lehet általánosítani, de a felvételt elnézve be kell látnunk, hogy a katonai szakértők nem véletlenül „kongatták a vészharangot” akkor, amikor arra figyelmeztettek, hogy a migránsokkal együtt potencionális terroristák is beszivárognak az Unió területére.

Egyre több a fertőzött migráns

Az ATV beszámolója alapján Milojka Kolar Celarc szlovén egészségügyi miniszter szerint egyre többen érkeznek betegen a határra. A legtöbben vírusos fertőzéssel, kiszáradtan és fejfájással érkeznek, de akadnak közöttük bárányhimlősök, hepatitiszesek, valamint gyakori a bőrbetegség és a viszketegség is – mondta. A higiéniai körülmények miatt hamarosan járványügyi feladatok ellátására alkalmas ügyeletet is felállítanak – tette hozzá. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Forrás   Forrás

Szólj hozzá

Hozzászólás