JELEK, AMIKRŐL MEGISMERHETSZ EGY PSZICHOPATÁT!

JELEK, AMIKRŐL MEGISMERHETSZ EGY PSZICHOPATÁT
loading...

Bizony a pszichopata emberek nagyon megkeseríthetik az életünket.

[cn-social-icon]

Szinte mindenki találkozott már ilyen emberrel, csak nem tud róla, hiszen semmi különös nincs bennük, ránézésre és kezdeti viselkedésre nem lehet megmondani róluk.

Később persze ez kibukik, de akkor valószínűleg már tönkre is tette az életedet, ezért az elején kell véget vetni a velük való kapcsolatnak. Van néhány árulkodó jel, ami lebuktathatja őket.

Ami a leginkább jellemző ezekre az emberekre az az, hogy nincs lelkiismeretük. Gond nélkül zsarolnak, bántalmaznak lelkileg (megesik, hogy fizikailag is) és mindezt azért teszik, mert „te rossz ember vagy, és ők az áldozatok szóval most visszavágnak”

loading...

Igazából viszont a semmiért vágnak vissza. Különösebb okuk nincs rá, csak érezni akarják, hogy ők irányítanak, és az uralmuk alá hajtanak. Ha ebbe egyszer bekerülsz, abból már nem igazán van kiút, mindent megtesznek azért, hogy ne szabadulj tőlük.

Ezek mellett mindent megtesznek azért, hogy rajtuk kívül ne nagyon legyen más olyan ember a közeledben, akire hallgatsz vagy adsz a szavára. Folyamatosan ellene hangolnak és próbálnak összeugrasztani.

Szóval ittvan néhány ismertető jel, amiből már az elején gyanús lehet.

1. Kezdeti túláradó szeretet.

Elsőre nagyon jó beszélgető partnernek tűnhet, folyamatosan lehet vele beszélgetni, pozitív visszajelzéseket ad, nagyon kedvel, és ő maga is kedves.

2. Érzelmi zsarolás.

Később aztán elmondja, hogy rengeteget bántották, sokszor megalázták, nem volt jó élete, ám végig másokat hibáztat, és az áldozat szerepében tartja magát. Te pedig mindent elhiszel, majd később jelzi, hogy te segíthetsz rajta mert megérted stb, és egyre inkább rádszáll, amikor nem érsz rá, akkor pedig mesértődik.

3. Áldozat-szerep.

Sajnáltatja magát, te pedig sajnálod is. Végig hangoztatja hogy rossz emberek veszik körül, ő pedig jó ember és ő csak egy áldozat, és nem érti hogy miért bántja mindenki. Persze később kiderül, hogy számára minden bántás, és hogy ő a rossz, de addig még sok idő eltelik.

4. A valóság elutasítása.

Egy álomvilágban él, nála semmi sem úgy működik, mint más normális embereknél. Ha pedig ezt elmondod neki, egy kisebb kritikát fogalmazol meg, vagy megkérdőjelezed a zavaros történeteit, akkor rögtön te is egy rossz emberré válsz, te is olyan leszel, mint mindenki aki bántja őt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

5. Folytonos vádolás.

Nos, itt már rossz ember vagy. Ha ezek után megpróbálod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor még rosszabb leszel, ráadásul kiakasztó vagy, ő nem tud elviselni téged, és nem is figyelsz rá.

6. Mások hibáztatása.

Sosem ismeri el a saját hibáit. Mindig másokat hibáztat, más tehet arról hogy úgy történtek a dolgok ahogy, és folyamatosan hazudik, hogy elterelje a figyelmet a saját hibáiról. Minél jobban próbálod ráébreszteni az igazságra annál rosszabb ember leszel. Amikor már nem tud mit mondani, és teljesen tehetetlen, mert látja, hogy nem tud meggyőzni, akkor ingerült lesz, kiabál és úgy tereli a szót.

7. Kisajátítás.

Egy idő után teljesen magának akar téged, az a célja, hogy maximálisan kisajátítson. Nem helyezhetsz elé senki mást, mindig csak rá figyelj, mindig csak vele foglalkozz. Ha nem így teszel, akkor önző, gonosz embernek vagy.

8. Bűntudat keltése.

Folyamatosan azzal nyúz, hogy te csak magaddal törődsz, hiányzik belőled minden segítő szándék. Így akar bűntudatot kelteni benned, hogy rosszul érezd magad, és ő tovább tetszeleghessen az áldozat-szerepben. 

9. Az energiák elszívása.

Minden energiádat elszívja, teljesen rád száll, és nem engedi, hogy önmagad legyél. Mindenbe beleszól, mindent megmond, és semmit sem csinálhatsz, amiről nem tud.

10. A teljes megszállás.

Az ilyen emberek, csak akkor nyugszanak meg, ha már teljesen irányítanak. Ők akkor örülnek ha e nem vagy boldog, és elveszíted régi önmagadat, ráadásul semmi energiád. Őket ez boldogítja, ráadásul te leszel a hibás azért is, mert boldogtalan vagy, és nincs energiád.

Nos, a legjobb ha egy ilyen emberrel mindenféle kapcsolatot megszakítasz, és eltűnteted az életedből. Később észre fogod venni magadon, hogy újra boldog vagy és energikus.

[cn-social-icon]

Read previous post:
SÖRÖZNI INDULT, DE A SAJÁT TEMETÉSÉRE ÉRKEZETT
SÖRÖZNI INDULT, DE A SAJÁT TEMETÉSÉRE ÉRKEZETT

A barátok elhívták sörözni, aztán mikor odaért, azt látta, hogy éppen temetik. [cn-social-icon] A jelképes temetést azért rendezték meg, mert...

ÍME A TOLÓSZÉK, AMI A LÉPCSŐN IS FELMEGY
ÍME A TOLÓSZÉK, AMI A LÉPCSŐN IS FELMEGY

A Svájci diákok találmánya, megkönnyítheti a tolószékesek életét. [cn-social-icon] Rengeteg hasznos dolgot találtak már ki arra, hogy a tolószékesek életét...

Close