AZ ÜGYNÖK, AKI FELROBBANTOTTA A VILÁGKERESKEDELMI KÖZPONTOT.

AZ ÜGYNÖK, AKI FELROBBANTOTTA A VILÁGKERESKEDELMI KÖZPONTOT.

AZ ÜGYNÖK, AKI FELROBBANTOTTA A VILÁGKERESKEDELMI KÖZPONTOT.


[good_old_share]

„Kövesd a pénz útját és megtalálod az igazi bűnösöket!”

 

Mintha „megnyílt volna egy csap”, úgy kezdenek beszélni a kiöregedett és napjainkra súlyos betegségben szenvedő volt CIA. ügynökök.Korábban már bemutattuk azt a volt ügynököt, aki halálos ágyán beszélt az 51-es körzetben őrzött idegenekről ( ITT ), és egy másik volt CIA ügynök arról mesélt, hogy neki kellett megölnie Marilyn Monroet ( ITT ).

Most pedig Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök döntött úgy, hogy a korábban általa elkövetett cselekedeteket nem tartja magában, és elmondja a világnak azt, amit a World Trade Center pusztulásáról mindenkinek tudnia kell.

Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, amióta a múlt pénteken kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.

Elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”. Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület.

loading...

Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében.

Elmondta, hogy a New York elleni támadások idején a CIA „Új évszázad” műveletében dolgozott. Ezen belül egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WT7-es épületet sikeresen rombolják le.

Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.Akkor ezzel nem volt problémája, mert „amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a  szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.

Részletekbe menve elmondta, hogy szuperfínom, katonai minőségű nanotermikus összetett anyagokat használtak robbanóanyagként. Ezt könnyű volt az épületbe vinni, mert ott csaknem minden irodát a CIA, a titkosszolgálat vagy a Pentagon bérelt.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A WTC 7-ben hatalmas mennyiségű robbanóanyagot helyeztek el stratégiai helyeken azon hónapban, amely megváltoztatta az amerikai történelem irányát.Amikor szeptember 11-én az északi és déli torony lángolt, felrobbantották a World Trade Center 7-es épületet, ami szétrombolta az acélszerkezetet.

Az épület délután 5:20-kor esett szét, hét órával a WTC 1 és 2-es torony elpusztítása után.

Az ügynök (valószínűleg az utolsó) tanácsa: Azoknak, akik próbálják megérteni, kik az igazi bűnösök, kik állnak a pusztító támadások mögött, „Ha azt szeretné, hogy megtudja, ki van mögötte, csak kövesse a pénzt. Nézze meg a kereskedéseken éppen 9/11 előtt.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások