BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ

BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ.
loading...

BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ

[good_old_share]

Aki valóban megérdemli…. Papp Lászlóra, a háromszoros olimpiai bajnok bokszolónkra valóban büszke lehet Magyarország.
Bár az akkori politika rendkívül keményen bánt vele, mégis az elért eredményei önmagukért beszélnek. Nevét a fél világ ismerte, bokszoló-partnerei pedig rettegtek tőle.

Most eljött az idő, hogy méltóképen emléket állítsunk neki.

Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívóról elnevezett teret adtak át, és felavatták a sportoló szobrát a főváros XIII. kerületében, a Kassák Lajos utca és a Huba utca kereszteződésében található, korábban parkolóként szolgáló területen.

loading...

Papp Laci profi meccsei
Ő volt az első bokszoló a világon, aki háromszoros olimpiai bajnok lett (1948 London, 1952 Helsinki, 1956 Melbourne) és azóta is mindössze ketten értek el hasonló eredményt. Emellett kétszeres profi Európa-bajnok volt, és csak a politikai vezetők kicsinyessége akadályozta meg abban, hogy ringbe szállhasson a világbajnoki címért. Mindennek ellenére örökre megmaradt szerénynek – mondta Borbély Zoltán, a ceremónián.

PAPP LÁSZLÓ – Pofonok völgye
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

 

Read previous post:
FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ
FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ

Futótűzként kezdett terjedni ez az Ausztráliában készült videó. [good_old_share] Ezt neked is látnod kell. Ausztráliában nem lehet túlságosan jó az...

MÁR MEGRENDELHETŐ A LEBEGŐ TELEFONTÖLTŐ - VIDEÓ
MÁR MEGRENDELHETŐ A LEBEGŐ TELEFONTÖLTŐ – VIDEÓ

Megérkezett a lebegő telefontöltő. [good_old_share] Nemcsak hasznos, de remek dísz is lehet a lakásban. Megérkezett az OvRcharge, ami úgy tölti...

Close