BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ

BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ.
loading...

BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ

Aki valóban megérdemli…. Papp Lászlóra, a háromszoros olimpiai bajnok bokszolónkra valóban büszke lehet Magyarország.
Bár az akkori politika rendkívül keményen bánt vele, mégis az elért eredményei önmagukért beszélnek. Nevét a fél világ ismerte, bokszoló-partnerei pedig rettegtek tőle.

Most eljött az idő, hogy méltóképen emléket állítsunk neki.

Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívóról elnevezett teret adtak át, és felavatták a sportoló szobrát a főváros XIII. kerületében, a Kassák Lajos utca és a Huba utca kereszteződésében található, korábban parkolóként szolgáló területen.

Papp Laci profi meccsei
loading...

Ő volt az első bokszoló a világon, aki háromszoros olimpiai bajnok lett (1948 London, 1952 Helsinki, 1956 Melbourne) és azóta is mindössze ketten értek el hasonló eredményt. Emellett kétszeres profi Európa-bajnok volt, és csak a politikai vezetők kicsinyessége akadályozta meg abban, hogy ringbe szállhasson a világbajnoki címért. Mindennek ellenére örökre megmaradt szerénynek – mondta Borbély Zoltán, a ceremónián.

PAPP LÁSZLÓ – Pofonok völgye
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

 

Read previous post:
FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ
FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ

Futótűzként kezdett terjedni ez az Ausztráliában készült videó. Ezt neked is látnod kell. Ausztráliában nem lehet túlságosan jó az élet,...

MÁR MEGRENDELHETŐ A LEBEGŐ TELEFONTÖLTŐ - VIDEÓ
MÁR MEGRENDELHETŐ A LEBEGŐ TELEFONTÖLTŐ – VIDEÓ

Megérkezett a lebegő telefontöltő. Nemcsak hasznos, de remek dísz is lehet a lakásban. Megérkezett az OvRcharge, ami úgy tölti a...

Close