KUTYATELEPEN ŐRIZTÉK A MEGVÁSÁROLT MAGYAR LÁNYOKAT

KUTYATELEPEN ŐRIZTÉK A MEGVÁSÁROLT MAGYAR LÁNYOKAT
loading...

Kutyatelepen tartották fogva a megvásárolt magyar lányokat.

[good_old_share]

Elképesztő történet.

 

Rengeteg elképesztő történetet lehet hallani a híradókban, és olvasni különböző oldalakon, azonban vannak olyanok is, amikről nem túl sok helyen írnak és esetenként a híradókban sem adják le.
loading...

Ez a történet is ilyen, és nem értjük, hogy ezeknek a történeteknek miért nem adnak nagyobb hangot, és miért nem beszélnek róluk többet a médiában.

Egy Szardíniai pár Magyar lányokat tartott fogva egy kutyatelepen, és prostitúcióra kényszerítették őket.
A pár a hírek szerint egy Magyar bűnszervezettől vásárolta meg a lányokat, fejenként ezer Euróért, majd Szardíniára vitték őket, ahol egy kutyatelepre zárták a lányokat. A kutyatelepet be is kamerázták, hogy folyamatosan megfigyelés alatt tudják tartani a lányokat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Szardínián élő pár, egy 37 éves Olasz férfi volt, és egy 36 éves Magyar nő.

A lányokat prostitúcióra kényszerítették, és alkalmanként 80-350 eurót kértek a kuncsaftoktól, amit természetesen csak a futtatók zsebeltek be, azaz a pár, a lányok pedig semmit sem kaptak belőle, bár ez egyértelmű azok után, hogy egy kutyatelepen tartották őket fogva, valamint az is egyértelmű, hogy a lányok nem önszántukból űzték ezt a hivatást.

A pár természetesen jól keresett a futtatással, és végül ez is lett a vesztük, hiszen egy idő után feltűnő volt, hogy luxusautót vásárolnak és hasonlók.
Végül a rendőrség elfogta őket, és le is tartóztatták mindkét személyt.

A hírek szerint eljárás indult ellenük rabszolgatartás, emberkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés vádjával.

Felfoghatatlan az, hogy egyes emberek hogyan képesek ilyesmire.

Read previous post:
BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ.
BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ

BÜSZKESÉGÜNK-PAPP LÁSZLÓ [good_old_share] Aki valóban megérdemli.... Papp Lászlóra, a háromszoros olimpiai bajnok bokszolónkra valóban büszke lehet Magyarország. Bár az akkori...

FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ
FUTÓTŰZKÉNT TERJED EZ AZ AUSZTRÁLIÁBAN KÉSZÜLT VIDEÓ

Futótűzként kezdett terjedni ez az Ausztráliában készült videó. [good_old_share] Ezt neked is látnod kell. Ausztráliában nem lehet túlságosan jó az...

Close