KUTYATELEPEN ŐRIZTÉK A MEGVÁSÁROLT MAGYAR LÁNYOKAT

KUTYATELEPEN ŐRIZTÉK A MEGVÁSÁROLT MAGYAR LÁNYOKAT
loading...

Kutyatelepen tartották fogva a megvásárolt magyar lányokat.

[good_old_share]

Elképesztő történet.

 

Rengeteg elképesztő történetet lehet hallani a híradókban, és olvasni különböző oldalakon, azonban vannak olyanok is, amikről nem túl sok helyen írnak és esetenként a híradókban sem adják le.
Ez a történet is ilyen, és nem értjük, hogy ezeknek a történeteknek miért nem adnak nagyobb hangot, és miért nem beszélnek róluk többet a médiában.

loading...

Egy Szardíniai pár Magyar lányokat tartott fogva egy kutyatelepen, és prostitúcióra kényszerítették őket.
A pár a hírek szerint egy Magyar bűnszervezettől vásárolta meg a lányokat, fejenként ezer Euróért, majd Szardíniára vitték őket, ahol egy kutyatelepre zárták a lányokat. A kutyatelepet be is kamerázták, hogy folyamatosan megfigyelés alatt tudják tartani a lányokat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Szardínián élő pár, egy 37 éves Olasz férfi volt, és egy 36 éves Magyar nő.

A lányokat prostitúcióra kényszerítették, és alkalmanként 80-350 eurót kértek a kuncsaftoktól, amit természetesen csak a futtatók zsebeltek be, azaz a pár, a lányok pedig semmit sem kaptak belőle, bár ez egyértelmű azok után, hogy egy kutyatelepen tartották őket fogva, valamint az is egyértelmű, hogy a lányok nem önszántukból űzték ezt a hivatást.

A pár természetesen jól keresett a futtatással, és végül ez is lett a vesztük, hiszen egy idő után feltűnő volt, hogy luxusautót vásárolnak és hasonlók.
Végül a rendőrség elfogta őket, és le is tartóztatták mindkét személyt.

A hírek szerint eljárás indult ellenük rabszolgatartás, emberkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés vádjával.

Felfoghatatlan az, hogy egyes emberek hogyan képesek ilyesmire.

Facebook hozzászólások