ELHAGYOTT LUXUSAUTÓK DUBAJBAN

ELHAGYOTT LUXUSAUTÓK DUBAJBAN


Dubajban a luxusautók néha hónapokon keresztül állnak elhagyatottan, mire a forgalmat is akadályozó járműveket a rendőrség végül elszállítja.
A helyi lakosok gyakran hívják a rendőrséget és arra panaszkodnak, hogy zavarja őket a hosszú ideje porosodó, magányos járművek látványa. Ezek a járművek sok esetben a forgalmat is akadályozzák, így jogosan váltják ki a lakosság haragját a magára hagyott luxuskocsik.
A rendőrség által elszállított autókat végül árveréseken értékesítik.

Sokan döbbenten olvashatják ezeket a sorokat, és nem értik, hogyan hagyhatják magukra ezeket a csodálatos autókat a gazdáik.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A magyarázat pedig egyszerű:  A jelenség oka, hogy a gazdasági összeomlás következtében rengeteg helyi lakos, illetve bevándorló hagyta el sietve Dubajt az adósságaik elől menekülve.
Ezeket a luxusautókat a repülőtéren, vagy egy parkolóházban, esetleg az utcán hagyták hátra gazdáik, és soha többet nem tértek vissza az országba.

Sok autóba még az indítókulcsot is bennhagyták, esetleg a kesztyűtartóba tették a papírjaival együtt.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás