DURVÁN ÁTVERTÉK BARÁTJUKAT! – VIDEÓ

ÁTVERÉS - AZT HITTE HOGY 10 ÉVIG KÓMÁBAN VOLT! - VIDEÓ

Két barátja verte át azt a teherautó-sofőrt, aki elhitte, hogy autóbalesetet okozott és egy évtizedig kómában feküdt.

[cn-social-icon]

Viccnek tűnik, de valójában igenis komoly dolog áll annak az átverésnek a hátterében, amit Tom Mabe és Jim Clark eszelt ki annak érdekében, hogy végre rádöbbentsék a barátjukat, hogy túl sokat iszik, és ez komoly gond.

A férfi teherautó-sofőrként dolgozik, és gyakran előfordult, hogy leitta magát. A két barát próbálta megértetni vele, hogy ez nem helyes, és az nem kifogás, hogy munkán kívül önt fel a garatra, mert másnaposan is ugyanolyan veszélyes vezetni, mint részegen.

A szép szó nem hatott a férfira, ezért Tom Mabe és Jim Clark egy irodahelyiséget alakított át kórházi szobának. A két férfi barátja, aki fél napra kiütötte magát, itt tért magához, és fogalma sem volt, hogy hol van.

loading...

Ekkor egy „nővér” jelent meg, aki azonnal szólt az „orvosnak”, hogy csoda történt, magához tért a sofőr, aki az „orvostól” kérdezte, hogy mi folyik itt. A „szakember” elmondta, hogy a páciens autóbalesetet okozott, és tíz évig kómában feküdt.

Az „orvos” bizonyítékkal is szolgált, hogy tényleg elmúlt tíz év, és mutatott a férfinak egy híradót, amiben tíz évvel későbbinek tűnő híreket mondtak el. A sofőr remélhetőleg eléggé megijedt ahhoz, hogy rájöjjön, hogy ideje befejeznie a saját és mások életét veszélyeztető részegeskedést.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások