KINŐTT A FŰ AZ EGYMILLIÁRDÉRT ÉPÍTETT HATVANI KERÉKPÁRÚTON

Amikor a természet utat tör magának…Még a fű is kinőtt az egymilliárdért épített kerékpárúton.

Legalább nem üt el a környezetétől.

Szokták mondani, hogy a minőség nem olcsó. Nos, amikor ezt halljuk, valószínűleg azt gondolnánk, hogy egy egymilliárdért épülő kerékpárút bizonyára tökéletes.

Ennyi pénzért egy olyan kerékpárutat lehet építeni, ami strapabíró, kiállja az időt és úgy alapvetően mindent.

Ez így is van, csak elfelejtettük azt a tényt, hogy ez a kerékpárút Magyarországon van. Ebből adódóan pedig egymilliárdért örülhetünk annak, hogy egyáltalán megépül a kerékpárút, és mi vagyunk a bunkók, ha azt várjuk el, hogy még jó is legyen.
1,1 milliárd Forint uniós forrást költöttek 2011 és 2013 között a „Kalandozzunk kerékpárral a Zagyva folyó mentén” projektre, melynek keretében egy hét és fél kilométer hosszú kerékpárutat építettek Hatvan és Boldog között.

2014-ben átadták az utat, korábban hallottunk arról is, hogy az úttal már az átadásnál problémák voltak, de erről nincs konkrét információnk, így megerősíteni sem tudjuk.

Mivel nem szeretnénk hülyeséget írni, ezért maradjunk abban, hogy az utat átadták és „jóvolt az úgy, ahogy volt”.

Tavaly, azaz 2015-ben azonban már javításokat kellett végezni az úttal, mert már nem volt olyan jó.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Márciusban az egyik lap szerkesztője végig tekert ott, és fényképeket is készített arról, hogy az út szörnyű állapotban van. Hatalmas repedések voltak az úton, amit szurokkal próbáltak kiönteni, de nem igazán ért semmit.

A lap szerkesztője most újra kiment és videót is készített a foltos útról, amin láthatóan már a fű is kinőtt… igen, az úton.

Tehát az egymilliárdért épülő út, cirka 2 év alatt úgy tönkrement, hogy még a fű is kinőtt rajta.

Persze lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen kötekedőek, és nem is az úttal van a hiba, csak talán a fű túl erőszakos.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás