DURVA KAMPÁNYT KÉSZÍTETTEK AZ ÁLLATVÉDŐK

Durva kampányt készített a PETA.

Sokkoló videó.

A PETA egy új kampánnyal szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy rengeteg állatot ölnek meg azért, hogy bőrtáskákat, cipőket, pénztárcákat, és kabátokat készítsenek.

Ugyan ez a módszer tényleg sokkoló (mint a videóból is kiderül) de bizonyára hatásos. Valószínűleg azok, akik élőben látták a PETA új kampányát, nem fognak több állati bőrből készült cuccot venni.

Kamu luxusboltot nyitottak, a bőrruhákban és táskákban szörnyű meglepetéssel.

Látszólag teljesen tisztességes luxusboltot nyitott a PETA állatvédő szervezet Bangkok bevásárlónegyedében, ahol a bőrruhákat és más bőr cuccokat árultak. Persze senki sem tudta hogy a PETA nyitotta, így nem is gyanakodtak.
Persze az új márka mindenkit érdekelt, így sokan be is néztek a boltba, de ott egészen mással találkoztak, mint amire számítottak. Elsőre minden olyan volt, mint egy normális boltban, azonban a táskák és kabátok belseje valami egészen mást rejtett.

Kamu állati belsőségekkel bélelték ki a cuccokat, és természetesen dobogó szívekkel, ami hihetetlenül élethűre sikerült.

A PETA arra szeretné felhívni a figyelmet ezzel a kampánnyal, hogy rengeteg állatot ölnek meg azért, hogy mi bőr cuccokat vehessünk.  Például egyetlen krokodil bőr táska elkészítéséhez nem egy, hanem négy krokodilt ölnek meg… egyetlen kis táskához.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Arról nem is beszélve, hogy csak Délkelet-Ázsia dzsungeleiben évente fél millió pitont ölnek meg azért, hogy ruhákat készítsenek belőlük. Persze valószínűleg a pitonok nem hiányoznak túl sok embernek, de attól függetlenül felháborító az, hogy kipusztítják az élő álatokat csak azért, hogy a gazdagok igazi állati bőr cuccokat hordhassanak.
Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás