MEGFOJTOTTA FELESÉGÉT, DE NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT KELL BÖRTÖNBE VONULNIA

loading...

MEGFOJTOTTA FELESÉGÉT, DE NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT KELL BÖRTÖNBE VONULNIA

Ilyen is van. Tény, hogy ez a felfogás az Európai ember számára felfoghatatlan.
Német lapok arról számoltak be, hogy egy migráns végzett feleségével, majd miután elfogták, és felelősségre vonták, nem értette, hogy a hatóságok mit akarnak tőle.

Az eset a napokban, a bajor város Laaber kerületében történt.

A házaspár, és három gyermekük ebben a városban kapott szállást a várostól. A férfi itt követte el tettét, mindezt úgy, hogy miközben fojtogatta feleségét, mindhárom gyermekük a lakásban tartózkodott.

A férfi „saját hatáskörben” járt el.

 

A 32 éves bevándorló, Jumaah K. nem érti, hogy miért kerül börtönbe felesége meggyilkolásáért, ő ugyanis úgy véli, hogy a saját hatáskörében járt el.

loading...

A férfi úgy véli, hogy a 26 éves felesége megcsalta őt, ezért teljesen természetes, hogy ítéletet hoz az asszony felett, és azt végre is hajtja.
Jumaah K.-t az sem zavarta, hogy miközben beteljesítette az ítéletet, a gyerekek is ott tartózkodtak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A család előzőleg Irakból menekült Németországba, ahol a város befogadta őket a gyerekekkel együtt. A város az adófizetők pénzén még lakást is biztosított a családnak.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Szólj hozzá

Hozzászólás