MEGFOJTOTTA FELESÉGÉT, DE NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT KELL BÖRTÖNBE VONULNIA

MEGFOJTOTTA FELESÉGÉT, DE NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT KELL BÖRTÖNBE VONULNIA.
loading...

MEGFOJTOTTA FELESÉGÉT, DE NEM ÉRTI, HOGY MIÉRT KELL BÖRTÖNBE VONULNIA

[good_old_share]

Ilyen is van. Tény, hogy ez a felfogás az Európai ember számára felfoghatatlan.
Német lapok arról számoltak be, hogy egy migráns végzett feleségével, majd miután elfogták, és felelősségre vonták, nem értette, hogy a hatóságok mit akarnak tőle.

Az eset a napokban, a bajor város Laaber kerületében történt.

A házaspár, és három gyermekük ebben a városban kapott szállást a várostól. A férfi itt követte el tettét, mindezt úgy, hogy miközben fojtogatta feleségét, mindhárom gyermekük a lakásban tartózkodott.

loading...

A férfi „saját hatáskörben” járt el.

 

A 32 éves bevándorló, Jumaah K. nem érti, hogy miért kerül börtönbe felesége meggyilkolásáért, ő ugyanis úgy véli, hogy a saját hatáskörében járt el.

A férfi úgy véli, hogy a 26 éves felesége megcsalta őt, ezért teljesen természetes, hogy ítéletet hoz az asszony felett, és azt végre is hajtja.
Jumaah K.-t az sem zavarta, hogy miközben beteljesítette az ítéletet, a gyerekek is ott tartózkodtak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A család előzőleg Irakból menekült Németországba, ahol a város befogadta őket a gyerekekkel együtt. A város az adófizetők pénzén még lakást is biztosított a családnak.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Read previous post:
MEGERKEZETT-A-JUPITERHEZ-A-NASA-URSZONDAJA
MEGÉRKEZETT A JUPITERHEZ A NASA ŰRSZONDÁJA

Megérkezett a Jupiterhez a NASA űrszondája. [good_old_share] Évek óta vártak erre a napra, és végre sikerült. A NASA űrszondája megérkezett...

ÚJABB HÚSÜZEMET ZÁRATOTT BE A NÉBIH
ÚJABB HÚSÜZEMET ZÁRATOTT BE A NÉBIH

Ismét egy húsüzemet záratott be a NÉBIH. [good_old_share] Az ellenőrök több mint 10 tonna húst foglaltak le. A NÉBIH ellenőrei...

Close