LETARTÓZTATTÁK A TANÁRNŐT, MERT MEGVERT EGY DIÁKOT – VIDEÓ

loading...

Felkerült a netre egy videó, amin egy tanárnő megveri az egyik diákját.

A tanárnőt a rendőrség letartóztatta.

Az eset Texasban történt, egy 63 éves geometriatanár eléggé felhúzta magát, és többször megütötte az egyik diákját. Egy másik tanuló felvette a verést, és a videó az interneten kötött ki.

Ezután a rendőrség is felfigyelt a videóra, majd nyomozni kezdtek az ügyben. Azt nem lehet tudni, hogy mi idegesítette fel ennyire a tanárnőt, persze valószínűleg a diák tett valami olyat, amit nem kellett volna.

loading...

Az amatőr videón látszik, hogy legalább ötször ütötte fejbe a fiút teljes erővel, miután egy mozdulattal leseperte a diák asztalán lévő papírokat. Utána még gúnyosan mondott valamit a fiúnak, aki valószínűleg azt kérdezte, miért kapta a verést.

Persze valószínűleg a diák is hibás az esetben, de ettől függetlenül, ma már nem lehet megütni a gyerekeket az iskolában, és ha valamelyik tanár mégis megteszi, sok esetben nemcsak a kirúgással kell számolnia, hanem akár a letartóztatással is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A tanárnő három éve dolgozott az iskolában. Az eset után letartóztatták, eljárást indítottak ellene, később 2500 dollár óvadék fejében engedték el.

Az eset után a tanárnőt kirúgták.

Szólj hozzá

Hozzászólás