A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT?

A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT?
loading...

A MAGYAR SZENT KORONA MIÉRT NEM KAPHATJA VISSZA HATALMÁT?


Ti küldtétek: A nagy kérdés: miért nem kapja vissza a hagyományos főhatalmát a Magyar Szent Korona?

A kérdést pedig dr. Bene Gábor tette fel.

A Szent Korona főhatalmát azért nem akarja a mai rendszer visszaadni, mert tudja, hogy e koronát nem lehet sem megzsarolni, sem beépíteni a titkosszolgálatba, de nem lehet megvásárolni, vagy pénzpórázra fűzni sem!Ezzel szemben minden ember esendő – még én is – viszont amennyiben a Szentkorona főhatalma visszatér, akkor az igazságos jogrend, amit a Szentkorona, mint egy "foglalatként" tartalmaz, őseink bevált akarata szerinti helyzetbe kerül.

loading...

Ezzel azonban a mai – meglehetősen erkölcsteklen – pártképviselők is korlátok közé kerülnének. Onnantól ugyanis csak az igazságos jogrend keretein belül dönthetnének. Azaz nem egyetlen nemzedék önző akarata lenne a döntő, hanem a mindenkori közjó, ami természetesen a jövő nemzedékeinek az érdeke is.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ne feledjük! Az ősök is gondoltak ránk, s ha kellett vérrel adózva, de megőrizték nekünk a hazát, s évszázadokon át annak minden javát. (Magam is esendő vagyok, tehát rám sem szabadna a főhatalmat bízni ).

A mai hamis népuralomból – ami valójában egy pénzuralom – a kivezető utat népünknek, kizárólag a Magyar Szent Korona, egy komolyan vehető, tiszta erkölcsi mintán alapuló és önszerveződő erő lenne képes megtalálni. 

Ez az erő valójában maga hagyományt őrző Nemzet: a Szentkorona Nemzete.

Ám ehhez lelki és tudati emelkedésre van szükség. Mert már minden józan ember tudja és érzi, hogy a mai rendszer egy jól álcázott pénzdiktatúra. Így már nem a szerves társadalomnak az eszköze, hanem az aranyborjú imádatot, vagy szervesség nélküli fogyasztást szolgálja.

Először is szükséges lenne, hogy felismerjük végre a 22-es csapdáját. Ami tulajdonképpen a „csuka fogta róka” esete ez, hiszen párt nélkül nem lehet rendszert váltani, de ha pártot alapítasz, akkor annak a pártnak be kell illeszkednie a hamis népuralmi rendszerbe. (Biztosan be kell?)

Amikor meghalt Mátyás király, népünk szerint meghalt az igazság is. Azonban előtte a népmese alapján az alábbi történt: A király azt kérte a székely bíró lányától, hogy hozzon is neki ajándékot meg ne is. Amikor pedig megérkezett, így szólt a lány:
– Itt az ajándék felség.
Azzal felemelte a szitát, s elrepült belőle a galamb.
– Elszállt az ajándék, felség, tehát hoztam is meg nem is.

Nekünk tehát úgy kell pártot alapítanunk, hogy alapítunk is, meg nem is. Ezzel megtörjük a 22-es csapdáját, mert nem pártot fogunk építeni, hanem a Nemzetet! Dr. Bene Gábor.
Ui.: Várjuk a véleményed a cikk alatt!

loading…


Read previous post:
ELVESZTETTÉK OSLO EGYIK KERÜLETÉT
MIGRÁCIÓ-ELVESZTETTÉK OSLO EGYIK KERÜLETÉT

Ezt a cikket érdemes elolvasni! [cn-social-icon] Norvégiában, a főváros egyik kerületében a rendőrség teljesen elvesztette az irányítást a visszaszoríthatatlan bűnözés miatt. A...

EZÉRT NE TELEFONOZZ MENET KÖZBEN
SZÖRNYŰ BALESET, EZÉRT NE TELEFONOZZ MENET KÖZBEN

Ez a megrázó videó talán ráébreszt néhány embert egy nagyon fontos dologra. [cn-social-icon] Az okostelefon függőségről már rengeteget írtunk, és...

Close