MIGRÁCIÓ-ELVESZTETTÉK OSLO EGYIK KERÜLETÉT

ELVESZTETTÉK OSLO EGYIK KERÜLETÉT

Ezt a cikket érdemes elolvasni!

[cn-social-icon]

Norvégiában, a főváros egyik kerületében a rendőrség teljesen elvesztette az irányítást a visszaszoríthatatlan bűnözés miatt.

A Norvég főváros, Oslo, arról volt híres korábban, hogy nagyon nyugodt, békés város, ahol az emberek szívesen élik mindennapjaikat. Ez nem is csoda, hiszen mindenki örömmel élne egy olyan helyen, ahol talán még az ajtókat sem kellene bezárni, mert olyan csekély mértékű lenne a bűnözés.

Azonban ez a cikk nem a nyugalomról és a békéről szól. Ugyanis ennek a békés városnak van egy kerülete, ami egyáltalán nem illik ebbe a képbe.

loading...

Oslo egyik kerületében ugyanis hatalmas a bűnözés, és már a Rendőrség is arról beszél, hogy elveszítették a várost. Állítólag olyan szinten elfajult a helyzet, hogy már a rendőrség is tehetetlen a bűnözőkkel szemben.

Az ott élők arról meséltek, hogy megverték és elüldözték onnan a melegeket, és hogy folyamatosak a rablások és a betörések, a rendőrség pedig nem tud mit tenni. Azt mondják, hogy több a muszlim mint máshol, és közel 4000 lakást raboltak ki az elmúlt 10 évben.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt mondják, hogy a kerület egy gettóvá vált, pontosabban egy bevándorló gettóvá, ahol leginkább csak fiatal férfiak élnek. Az emberek rettegnek a környéken, ugyanis sok nőt megerőszakoltak, és az embereket csakúgy az utcán kirabolják akár fényes nappal is.

Egy férfi arról mesélt, hogy betörtek hozzá és kirabolták, közben pedig fegyverrel tartották fogva. Túsz volt a saját lakásában. A rendőrség pedig azt mondta, hogy ő már a sokadik áldozat volt, mert rengeteg embert rabolnak ki ilyen módszerekkel, egészen pontosan ő volt a 351. ilyen áldozat, 2015-ben. (Tudjuk, Németországban nem csak a Rendőrség, de a sajtó is titokban akarta tartani a migránsok által elkövetett szilveszteri tömeges erőszakot)

A rendőrség állítólag azt is elmondta, hogy nem tudják garantálni az emberek biztonságát, mert elvesztették az irányítást.
“Elvesztettük az irányítást, Elvesztettük a várost”

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások