SOKKOLÓ VIDEÓ, EZÉRT NE FOGYASSZ PARTYDROGOT!

SOKKOLÓ VIDEÓ, EZÉRT NE FOGYASSZ PARTYDROGOT!
loading...

Itt egy tanulságos videó arról, hogy miért nem érdemes partydrogokat használni.

[cn-social-icon]

Manapság egyre több partydrog van a piacon, és a minőségük, a mennyiségükkel együtt romlik is. A partydrogok körülbelül 60%-a teljesen selejtes és hosszú, vagy akár rövidtávon maradandó károsodásokat okozhatnak.

A videón szereplő srác is hasonlóan járt, és a sztoriját megosztotta a világgal, hogy minél többen tanuljanak belőle, úgy gondolja, hogy ha csak pár embernek is segít ezzel, akkor már megérte.

loading...

Jordy Hurdes egy Ausztrál srác, aki rövid idő alatt egy vírusvideót csinált, de ez nem is meglepő. A fiú rendszeresen jár bulizni, és általában ilyenkor használ valami partydrogot, hiszen úgy „minden jobb” ugye. Kivéve most az élete.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A barátai és a családja tudott a drogozásról, és többször is figyelmeztették, de nem hatott a szép szó, viszont most a saját bőrén tapasztalta meg, hogy mégsem olyan jó ez a dolog, mint hitte.

A legutóbbi buli alkalmával bevett egy extasy tablettát, legalábbis annak árulták, de ettől a tablettától olyan agyi, vagy idegi károsodások érték, hogy azóta folyamatosan remeg és rángógörcsei vannak, és így a beszéd is elég nehézzé vált számára. Egyenlőre azt sem tudni, hogy ez az állapot csak átmeneti, vagy maradandó, mindenesetre az emberek bíznak benne, hogy a fiú jobban lesz.

A srác pedig készített egy videót, amiben elmeséli a történetét, és megkéri az embereket, hogy ne éljenek ilyen szerekkel, mert akár így is járhatnak. Azt mondta, hogy ha csak pár embert is meg tud menteni ezzel a videóval, akkor már megérte.

 

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Szerző: Jordy Hurdes, 2015. november 22.

[cn-social-icon]

Read previous post:
FAGYÁLLÓBA ÁZTATOTT KENYÉRREL MÉRGEZIK A KUTYÁKAT A GELLÉRTHEGYEN!
FAGYÁLLÓBA ÁZTATOTT KENYÉRREL MÉRGEZIK A KUTYÁKAT A GELLÉRTHEGYEN!

Figyelem, oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! [good_old_share] Valaki, vagy valakik, a Gellérthegyen fagyállóba áztatott kenyeret szórtak szét, és...

A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK.
A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK

A WIKILEAKS ÁLTAL KISZIVÁROGTATOTT UFO FELVÉTELEK [cn-social-icon] Az UFO – (azonosítatlan repülő tárgy), illetve az idegen (nem földi eredetű) létformák...

Close