FACEBOOK – ELLENŐRZÉS ALATT ÁLLUNK!

 Facebook felhasználóinak szíve joga hozzászólni, közzétenni azokat a dolgokat, amiket, csak akar, hiszen elvileg szólásszabadság van. Vagy még sem? Míg a témával kapcsolatban paranoiánk vagy felelőtlenségünk elszabadul, érdemes tisztázni néhány dolgot!

Az alábbi videóban Szűcs Róbert főszerkesztő és Dombóvári Gábor beszélget a Facebook téma kapcsán. Mindenképpen érdemes szakítani közel egy óra hosszat a videó megtekintésére.

Mindenesetre a Facebook nem egy ördögi találmány és rengeteg ember szeret rajta időzni. Azonban ez helyt ad arra, hogy a hatalom totálisan megfigyeljen minket. A közösségportálon lévő hozzászólásoknak, megosztásoknak következményei vannak, ezért azokkal okosan kell bánnunk. A felelőtlen hozzászólások, képek befolyásolhatják életünket és a jövőben következményei lehetnek életünkre, sőt családunkéra is. Akinek eddig nem volt munkája, annak azért, akinek pedig van, annak pedig azért. A videóban megláthatjuk, hogy a Facebook miként döntötte romokba életét fontos pozíciókban lévő embereknek, csupán a felelőtlen hozzászólásokért.

Elképesztő az is, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, ha valaki munkát keres, annak kötelező a Facebook profil!

Szólj hozzá

Hozzászólás