A LÁNY, AKI NEM TUDJA BIZONYÍTANI HOGY LÉTEZIK!

Egy 19 éves lány végső kétségbeesésében már az interneten kért segítséget az emberektől, ugyanis hivatalosan nem létezik.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Alecia Pennington egy segélykérő videót tett fel “Kamaszlány, aki nem létezik” néven, amelyben elmesélte, hogy szülei hanyagsága miatt semmilyen irata nincs, ami bizonyítaná, hogy ő amerikai állampolgár.

A lány egy keresztény családban élt, és otthon született, a szülei pedig ennyi idő alatt sem intézték el, hogy megkapja a születési bizonyítványát. Emiatt társadalombiztosítási száma sincsen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A lány videóját már több, mint 900 ezren nézték meg.

Alecia arról is mesélt, hogy a szülei nem is járatták iskolába, mert otthon tanították. Így egyik iskolai dokumentumban sincs ott a neve. Emellett kórházban soha nem volt, így orvosi papírokkal sem tudja alátámasztani a létezését. „Így semmivel sem tudom bizonyítani állampolgárságomat” mondta el a lány, aki otthagyta a szüleit és 8 testvérét, és jelenleg a nagymamájánál lakik.

Alecia emiatt semmilyen papírt sem tud megszerezni, és igazából nem tud kezdeni semmit, hiszen papírok nélkül képtelen munkát találni.

A lány története azóta bejárta a világot és óriási felháborodást váltott ki. Alecia anyja azóta egy blogbejegyzésben elutasította azt, hogy ők nem akarnak neki segíteni és megvádolta, hogy „túlzó történetek mesél egy istentelen nőnek (Az „istentelen nő” a nagymama) arról, mi folyik a házunkban”.

Később pedig ezt a blogbejegyzést törölte.

Végül a Alecia apja is videóüzenetet tett közzé, amelyben megígérte, hogy segítenek neki a születési bizonyítványt megszerezni.

A lány erről ennyit írt a közösségi oldalán: „Az apám elkezdett együttműködni velünk, és azt állítja, kész aláírni bármilyen iratot és megadni minden információt, amire szükségem lehet”.  

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás