FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT ŐRIZNEK MAGYARORSZÁGON?

FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYT ŐRIZNEK MAGYARORSZÁGON?
loading...

Csefkó Pál a hazai UFO kutatás egyik ismert alakja volt a VNTV nevű, magyar nyelvű online televíziós csatorna beszélgetős műsorának vendége, a téma pedig természetesen a földönkívüli élet volt. Szerintem egyáltalán nem veszett el az aktualitása annak, hogy itt is említést tegyünk róla most, így egy fél év elteltével.

Csefkó Pálról tudni kell, hogy 21 éve, vagyis az alapítástól kezdve tagja a Magyar UFO Szövetségnek. Magáról azt állítja, hogy számos alkalommal elvitték a földönkívüliek, a testén több helyen is vannak erre utaló nyomok: A hátán egy „érdekes folt” látható, amelyet orvosok is megvizsgáltak, de végül úgy döntöttek, jobb nem piszkálni, a jobb kezének mutatóujjában pedig, egy apró fémtárgy található, amelyet megpróbáltak kivenni, de annyira összenőtt a szövettel, hogy inkább békén hagyták.

[good_old_share]

A civilben energiakutatással foglalkozó UFO szakértő a beszélgetés során egyebek mellett elmondta, tudomása szerint 17 különböző faj látogatja a Földet, ezek egyike az úgynevezett hüllő (reptilian) nevű faj, amely egyértelműen rosszindulatú. Csefkó Pál szerint ők idézik elő a globális felmelegedést, mert számukra ez a klíma jóval kedvezőbb, de megtudtuk azt is, hogy Diana hercegnő haláláért is ők a felelősek, a walesi hercegné ugyanis véletlenül benyitott egy szobába, ahol meglátta a hüllők igazi arcát, így már nem hagyhatták életben.

Ezekről a dolgokról számos helyen lehet olvasni, az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó oldalakon hemzsegnek az ennél még sokkal vadabbnak hangzó feltételezések. Van aki elhiszi őket, míg mások csak legyintenek rájuk, én inkább most nem foglalnék állást. Arról viszont most hallottunk először, hogy a magyarországi tudósokat is segíti egy véletlenül ide került földönkívüli lény.

loading...

Róla azonban csak annyit tudtunk meg, hogy 1996-ban, tehát tizenhét évvel ezelőtt zuhanhatott le az űrhajója Magyarország területén, ám ő maga túlélte a szerencsétlenséget. Azóta egy „Verem” nevű helyen tartják titkos őrizetben, ahol magyar szakemberekkel dolgozik együtt, segíti a munkájukat.

Sajnos ennél több szó nem esett a szenzációsan hangzó bejelentésről, pedig sokkal érdekesebb lett volna a műsor, ha mind a fél órát ennek szentelik a résztvevők. Bár, ha igazán őszinte akarok lenni, talán mindenkinek jobb, hogy csak alig néhány másodpercet szántak erre a meglehetősen „kényes témára”…

Minden tiszteletem Csefkó Pálé, aki energiakutató, feltaláló létére több, mint két évtizede nyíltan vállalja nézeteit és tevékenyen jelen van a hazai UFO kutatás élvonalában. A jelenség feltárásáért végzett munkája elvitathatatlan, ami miatt tényleg minden elismerést megérdemel, de ezúttal attól tartok, kicsit talán túllőtt a célon.

A címben is idézetthez fogható súlyú és látszólag teljesen megalapozatlan kijelentések, ugyanis úgy vélem, csak egy valamire jók: tovább erősítik az UFO jelenségek kutatásával és kutatóival kapcsolatban meglévő egyébként is erős ellenérzéseket és azt sugallják, hogy a velük szemben kialakult előítéletek és kényszerképzetek egyáltalán nem alaptalanok.

Azt gondolom, hogy egy energiakutatótól, akinek egész hivatása az egzakt, tiszta tényekre épül, és akinek egyúttal a magyar UFO kutatás terén is jól csengő neve van, különösen nagy felelőtlenség konkrét bizonyítékok, vagy legalább egy hihető forrás (pl.: kiszivárgott katonai dokumentum, arcát nem vállaló interjúalany, stb.) megjelölése nélkül ilyen jellegű információkat valós tényként közölni.

Őszintén mondom, hogy nem a bántó szándék vezérel, de úgy érzem, ha a hazai ufológia azt szeretné, hogy végre komolyan vegyék, akkor nagyon oda kellene figyelni arra, hogy légből kapott (értsd akár: közvetlenül a földönkívüliektől származó) információkkal csak nagyon óvatosan dobálózzunk.

Persze mindenki azt mond, amit akar (rám is), de attól tartok, ilyen kijelentések után botorság lenne azt várni, hogy a magyar honvédség, vagy a magyar kormány egyáltalán fontolóra vegyen bármiféle együttműködést az UFO jelenségek hazai civil kutatóival.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze, ha Csefkó Úr birtokában van az ezt alátámasztó bizonyítékoknak, akkor nagy-nagy örömmel ajánlom fel ezúton is, hogy szívesen közzétesszük azokat, mert én lennék az egyik legboldogabb, ha emiatt kellene megkövetnem az egyébként valóban nagyra tartott kutatót.-Legendavadasz

Read previous post:
4 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A GÖRÖGDINNYÉRŐL
4 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A GÖRÖGDINNYÉRŐL

Görögdinnye szezont élünk, szinte nincs is ember, aki ne szeretné ezt a rengeteg folyadékot tartalmazó gyümölcsöt. A görögdinnye eredetileg Afrikából...

AZ ORVOSTUDOMÁNY LEGFŐBB BŰNEI
AZ ORVOSTUDOMÁNY LEGFŐBB BŰNEI

Ma már nem a betegek gyógyulása a német orvosok fő célja, hanem a pénz és a minél jobb üzlet –...

Close