A TITKOSSZOLGÁLAT ÖLTE MEG KENNEDY-T?

A TITKOSSZOLGÁLAT ÖLTE MEG KENNEDY-T?
loading...

A titkosszolgálat ölte meg Kennedy-t?

[good_old_share]

Egy állítólagos volt titkosszolgálatos beszélt az esetről Oliver Stone-nak.
Állítólag egy volt titkosszolgálatos arról mesélt Oliver Stone filmrendezőnek, hogy a titkosszolgálat ölte meg Kennedy-t. A férfi Ron álnéven kereste meg a rendezőt, miután látta a JFK című filmet, amit Oliver Stone rendezett.

loading...

Stone filmje, a JFK nagyon sikeres lett, és rengeteg elismerést kapott, pontosan ez fogta meg a Ron álnéven jelentkező állítólagos ex titkosszolgálati dolgozóst is, ráadásul a rendező Oliver Stone szintén katona volt, és szolgált Vietnámban is, ugyanúgy, mint egykor Ron.

A rendező először kételkedve tekintett a történetre, de később elkezdett hinni benne, hiszen Ron nagyon szavahihetően adta elő a történetet.

Kennedy elnököt már több mint 50 éve lőtték le, de még most sem derült ki pontosan, hogy ki ölhette meg, és hogy miért. Rengeteg elmélet kering az interneten, de az igazságon valószínűleg csak nagyon kevesen tudják.
A hivatalos verzió az, hogy Lee Harvey Oswald lőtte le Kennedyt. Azonban az, hogy miért tette, és hogy kinek a megbízásából, az a mai napig nem derült ki. Igazából esély sem volt arra, hogy kiderüljön az igazság, vagy hogy Oswald beszéljen, ugyanis két nappal később Oswaldot lelőtték a televíziós kamerák előtt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ami még érdekesebbé teszi a történetet az az, hogy nem sokkal később Kennedy öccsét is megölték a választási kampány közepén. Furcsa, hogy a Kennedy családban többen is merénylet áldozatai lettel, ráadásul sosem derültek ki az igazi indokok.

Ron pedig azt állítja, hogy az ő csapatából ölte meg valaki az elnököt.

Ron levélben kereste meg Oliver Stone filmrendezőt a JFK film után, és azt mondta neki, hogy egy olyan titkot árul el, melyet eddig csak a fiával osztott meg.
Azt állítja, hogy a titkosszolgálat ölte meg Kennedy-t, ráadásul biztos benne, hogy az ő csapatából tette valaki. Azért szeretné elmondani az igazat, mert halálos beteg, és nem szeretné a sírba vinni az igazságot, és azt szeretné, hogy kiderüljön az, hogy mi is történt valójában, és könnyíteni szeretne a lelkiismeretén, mielőtt távozik az élők soraiból.

Egyenlőre többet nem árultak el a Kennedy ügyről, azonban megjelenik egy új könyv, ami Stone életművét mutatja be, és persze erről is szó lesz benne. Reméljük, hogy a könyvben kiderül az igazság a már több mint 50 éve rejtélyes gyilkosságról.

Read previous post:
A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE.
A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE

A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE [good_old_share] Az illegális bevándorlással és a migrációs válsággal kapcsolatban már számos Európai katonai, és biztonságpolitikai szakértő is...

AZT HISZI, HOGY MOSTANÁBAN NYUGODT A HELYZET CALAISNÁL? - VIDEÓ
AZT HISZI, HOGY MOSTANÁBAN NYUGODT A HELYZET CALAISNÁL? – VIDEÓ

Azt hiszi, hogy mostanában nyugodt a helyzet Calaisnál? [good_old_share] Hát nem. Korábban többször írtunk arról, hogy Calaisnál folyamatosan támadják a...

Close