EGYRE FELKAPOTTABBAK A ROBOT FŰNYÍRÓK – VIDEÓ

EGYRE FELKAPOTTABBAK A ROBOT FŰNYÍRÓK - VIDEÓ
loading...

Egyre felkapottabbá válnak a robot fűnyírók.

Lehet hogy pár év múlva már furcsa lesz ha egy embert látunk füvet nyírni?
A technológia fejlődésével minden sokkal egyszerűbb. Ma már mindenki okostelefonokkal mászkál, mindenkinek a zsebében van az internet, vagy éppen a karján egy okosóra formájában.

Természetessé vált az is, hogy a gyárakban már a legtöbb dolgok a gépek végzik és egyre kevesebb emberre van szükség, ráadásul a robotok pontosabban el is végzik a munkát sok esetben.

loading...

Ma már nem is tudjuk elképzelni az életünket a mikrók vagy éppen a porszívók nélkül, és ezek a tárgyat tényleg hasznosak mindenki számára.

Persze nemcsak ilyen dolgok természetesek már, hiszen a virtuális valóság is egyre természetesebb, leginkább a játékosok körében.

Most pedig itt egy új csoda, ami valószínűleg rengeteg ember életét megkönnyítheti, ez pedig nem más, mint a fűnyíró robot. Valószínűleg rengeteg ember gyűlöl füvet nyírni, főleg a forró nyári napokon. Ez a kis szerkezet azonban megkímélhet minket ettől.

A működése pedig nagyon egyszerű, kihúzunk neki egy kerítést, amit felismer, és csak azon a területen belül dolgozik. A robot remekül felismeri, ha bármilyen akadályba ütközik, és rögtön irányt vált. Tökéletes minőségű gyepet nyír, és akár 1-2 millimétert is képes levágni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyenlőre többet nem is írnánk róla, hiszen a videóból minden lényeges információ kiderül.

A videót a HVG készítette.
Read previous post:
A TITKOSSZOLGÁLAT ÖLTE MEG KENNEDY-T?
A TITKOSSZOLGÁLAT ÖLTE MEG KENNEDY-T?

A titkosszolgálat ölte meg Kennedy-t? Egy állítólagos volt titkosszolgálatos beszélt az esetről Oliver Stone-nak. Állítólag egy volt titkosszolgálatos arról mesélt...

A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE.
A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE

A NÉPSZAVAZÁSRÓL-GEORG SPÖTTLE Az illegális bevándorlással és a migrációs válsággal kapcsolatban már számos Európai katonai, és biztonságpolitikai szakértő is megszólalt....

Close