MAGYAR VALÓSÁG – HA KELL, A POLGÁRMESTERT IS KIÜTÖM

MAGYAR VALÓSÁG - HA KELL, A POLGÁRMESTERT IS KIÜTÖM.

MAGYAR VALÓSÁG –

Az alábbi videót rengetegen látták a legnagyobb videómegosztó portálon. Sajnos a Magyar valóság egy apró szeletét mutatja be.

[cn-social-icon]

A videó ugyan átányban készült, de készülhetett volna az országban szinte bárhol. Úgy tűnik, hogy a kábítószerek, illetve a kábító hatású szerek terjedése a hatóságok számára megállíthatatlan.

A videó felháborította a nézőközönséget is. Alább közlünk néhány hozzászólást. (A hozzászólások a videó után olvashatóak.)

Egy hozzászólás: – Gondolom a magyar hatóságoknak nem üti meg az ingerküszöbét, hogy előállítsák a filmen szereplőket, vagy azok szüleit, esetleg az iskola, ahova járnia kellene, gondolom szokás szerint nem foglalkozik a diákjával aki a kötelező tanítási időben éppen drogozik és verekszik az iskola előtt, miközben a polgármestert azzal fenyegeti, hogy bármikor kiüti.

Na, ezért vagyunk ilyen kupleráj ország és nem olyan rendszerető és működőképes, mint bármelyik nyugati ország hozzánk képest. Ausztriában még aznap ott van a rendőrség és megkérdezik a tetteseket és az illetékeseket, hogyan történhet ilyen a településen és ki nem végzi a munkáját.

loading...

Persze ezt csak egy normális országben és nem itt Magyarországon képzelhető el.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az alábbi videó pedig 2010-ben készült, a kétharmados FIDESZ-KDNP kormányváltásakor. Nem kommentáljuk! A videó után ismét egy témához kapcsolódó hozzászólás olvasható:

Ismét egy gondolat – Ilyenkor szeretem magyarnak érezni magam… Egy olyan ország ahol védik, etetik, szeretik őket, ahol a jolit többen hallgatják mint az omegát,  ahol az egyetlen esély a menekülés, mert ha fellépsz ellenük akkor, úgy is te szívod meg. Ma lettem 18 éves és úgy érzem nem ide tartozom. Nincsenek igaz barátaim akik jóban rosszban velem vannak, inkább félre állnak ha cigányokról van szó. [cn-social-icon] köztük nőttem fel és úgy érzem egyedül vagyok a gyűlöletemmel. Hát nincs aki ezeket megállítja?

Facebook hozzászólások