ÉRDEKES DOLGOT FEDEZTEK FEL A MARSON – VIDEÓ

ÉRDEKES DOLGOT FEDEZTEK FEL A MARSON - VIDEÓ

Érdekes dolgot fedeztek fel a Marson.

[good_old_share]

Ismét egy érdekes kép.

Rengetegen töltik azzal a napjaikat, hogy a marsjáró által készített képeket böngészik, és furcsa, oda nem illő dolgokat keresnek rajta.

Sok esetben találnak furcsa dolgokat, azonban ezeknek a nagy része csak egyszerű odaképzelés. Azonban most találtak valamit, ami valóban érdekes.

loading...
Egy űrlény koponyájára tippelnek, vagy egy sisakra.

Sokszor lehet arról hallani, hogy tárgyakra, csontokra, vagy éppen szobrokra hasonlító dolgokra bukkannak a mars felszínén. Tényleg volt már minden. A dinoszauruszoktól kezdve Jézusig mindent találtak már ott, és minden hír volt, azonban csak kevés olyan dolog volt, aminek tényleg volt értelme.

Most egy idegen űrlény koponyájára hasonlító dolgot találtak, de arról is beszélnek, hogy ez akár lehet egy sisak is. Lássuk be, hogy ennek sokkal több értelme van, mint az eddigi „felfedezéseknek”.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videót a Paranormal Crucible Youtube-csatorna töltötte fel, akik még számítógépes technológiával fel is javították a felszínről készült fotókat, hogy azokon jobban kivehető legyen a koponya, vagy sisak.
Facebook hozzászólások