EGY MENEKÜLT KIRABOLT EGY NŐT BUDAPESTEN

EGY MENEKÜLT KIRABOLT EGY NŐT BUDAPESTEN

Egy migráns kirabolt egy nőt Budapesten.

[good_old_share]

A 20 éves férfit, egyetlen nap alatt elfogták a rendőrök.
Budapesten a VIII. kerületben, a Lujza és Magdolna utcák kereszteződésénél csütörtökön éjfél körül rátámadt egy 19 éves nőre egy 20 éves menekült férfi.

A férfi késsel fenyegette meg a nőt, a pénztárcáját és a telefonját követelte. A nő át is adta a telefont és a pénztárcát is, és a hírek szerint így nagyjából 44 ezer forintot zsebelt be a támadó, már ezt nem erősítették meg.

loading...

A térfigyelő kamerák felvették az esetet, így könnyen be tudták azonosítani a rablót, és a nyomára is akadtak.

A Józsefvárosi rendőrök péntek este fél hét felé már el is kapták a támadót a János Pál pápa téren.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Az eljárás során megállapították azt is, hogy a menekült férfi egy Pakisztáni állampolgár, aki még tavaly szeptemberben a szerb-magyar határnál fogtak el a határzár tiltott átlépése miatt. Ekkor őrizetbe is került, ezután pedig menekült kérelmet terjesztett elő, amit elutasítottak.

Sokan azt írják, hogy a 20 éves Pakisztáni férfi biztosan szerette volna elhagyni Magyarországot, és az ehhez szükséges pénzt próbálta megszerezni a rablással.
Facebook hozzászólások