BÁRMILYEN AUTÓVÁ ÁTALAKUL A FILMIPAR ÚJ CSODÁJA – VIDEÓ

BÁRMILYEN AUTÓVÁ ÁTALAKUL A FILMIPAR ÚJ CSODÁJA - VIDEÓ
loading...

Ezzel a trükkel kerülnek bele a szuper autók a filmekbe.

Érdekes videó.
Régen a filmiparban rengeteg gondot jelentett az, hogy az autós filmek miatt rengeteg méregdrága autót kellett szerezniük, esetenként össze is törniük őket.

Később persze már az összetöréseknél csak modelleket használtak, azonban továbbra is rengeteg  luxusautót vettek vagy béreltek a filmek miatt.

loading...

Mára már persze rengeteget fejlődött a számítógépes technika, és a segítségével már könnyedén meganimálnak egy autót, így jóval olcsóbb keretből tudják fedezni a filmeket.

Egy új autó pedig még inkább megkönnyíti ezt.

Az új fejlesztésű autót nem rég mutatták be, és a „Feketerigó” névre hallgat. Ennek az autónak nagy hasznát veszik a filmiparban, hiszen szinte bármilyen autóvá át tudják formálni egy kis technika segítségével.

Az autó teljesen testreszabható, egyetlen gombnyomással állítható a magassága, de még a mérete is. Ha beállították a megfelelő méretet és magasságot, akkor már csak egy kis számítógépes trükkre van szükség, és máris egy luxusautót láthatunk a Feketerigó helyett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ha kíváncsi rá hogy hogyan is működik, akkor az alábbi videón megnézheti.
Read previous post:
ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?
ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?

ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE? Nyugodtan állíthatjuk, hogy az alábbi (hihetetlen, és mégis...

EGY ÚJABB GOOGLE EARTH VIDEÓ TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET
EGY ÚJABB GOOGLE EARTH VIDEÓ TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET

Ismét egy Google Earth videóról vitatkoznak az emberek. Sajnos egyenlőre nem sokat tudni róla. A Google Earth segítségével rengeteg érdekes...

Close