ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?

loading...

ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az alábbi (hihetetlen, és mégis valósnak tűnő) hír megdöbbentette az internetezők közösségét.

 

Szinte mindenki emlékszik még arra, hogy nemrégiben egy fegyveres ámokfutó módszeresen kivégzett több embert a müncheni Olympia bevásárlóközpontban.
Az akció közben egy férfi, aki a bevásárlóközpont közelében lakik videót is készített a történésekről, és heves szóváltásba keveredett a vérengzővel. A bátor férfit Thomas Salbey-nek hívják, és igyekezett húzni az időt, valamint elterelni az ámokfutó figyelmét annak érdekében, hogy a rendőrség körbe tudja venni az elkövetőt. Erről az eseménysorról alább megnézheted a videót is.

A lényeg az, hogy amikor a lövöldöző a Thomas szomszédságában lévő parkolóház tetejére menekült a hatóságok elől, hozzávágott egy üveget, majd hangos szóváltásba kezdett vele, szidalmazta, vitatkozott, csak hogy időt nyerjen a rendőröknek.

Hogy a további vérengzést is meggátolja, még az után is feltartotta az ámokfutót, hogy az tüzet nyitott rá.

loading...

És most jön a csavar!

 

Az Alfahír portál beszámolója szerint többek között "halott sérelmére elkövetett gyalázkodással" vádolhatja meg a német ügyészség azt a müncheni férfit, (Thomas Salbey ) aki szóváltásba keveredett a városban múlt hónapban fegyveres ámokfutást rendező Ali David Sonboly-val.

Igen, jól olvastad! Az ügyészség vádat emel az ellen a helyi lakos ellen, aki megpróbálta szóval tartani a 9 halottat követelő vérengzés végrehajtóját.

No, most többen is azt mondják, hogy ilyen nincs. Ez a hír biztos kacsa! Mások pedig így vélekednek:

Egy hozzászóló véleménye: Ilyen nincsen. Ezt màr tényleg csak azért csinálják, hogy elszabaduljon a pokol.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy másik olvasó így látja: pontosan ez a cél: a kabal polgárháborút akar Európa közepén, ezért hívták be és támogatják anyagilag is a migriket, a német nép pedig bólogat hozzá. Szánalmas. Remélem világos október 2. jelentősége minden magyar számára.

Te mit szólsz ehhez a hírhez? Mi a véleményed az esetről? Elhiszed, hogy ilyen előfordulhat? Az oldal alján megírhatod!
Forrás

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Szólj hozzá

Hozzászólás