ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?

ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?
loading...

ILYEN NINCS! ÉS MÉGIS VAN? A NÉMET VEZETÉSNEK ELMENT A MARADÉK ESZE?

[good_old_share]

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az alábbi (hihetetlen, és mégis valósnak tűnő) hír megdöbbentette az internetezők közösségét.

 

Szinte mindenki emlékszik még arra, hogy nemrégiben egy fegyveres ámokfutó módszeresen kivégzett több embert a müncheni Olympia bevásárlóközpontban.
Az akció közben egy férfi, aki a bevásárlóközpont közelében lakik videót is készített a történésekről, és heves szóváltásba keveredett a vérengzővel. A bátor férfit Thomas Salbey-nek hívják, és igyekezett húzni az időt, valamint elterelni az ámokfutó figyelmét annak érdekében, hogy a rendőrség körbe tudja venni az elkövetőt. Erről az eseménysorról alább megnézheted a videót is.

A lényeg az, hogy amikor a lövöldöző a Thomas szomszédságában lévő parkolóház tetejére menekült a hatóságok elől, hozzávágott egy üveget, majd hangos szóváltásba kezdett vele, szidalmazta, vitatkozott, csak hogy időt nyerjen a rendőröknek.

Hogy a további vérengzést is meggátolja, még az után is feltartotta az ámokfutót, hogy az tüzet nyitott rá.

loading...

És most jön a csavar!

 

Az Alfahír portál beszámolója szerint többek között "halott sérelmére elkövetett gyalázkodással" vádolhatja meg a német ügyészség azt a müncheni férfit, (Thomas Salbey ) aki szóváltásba keveredett a városban múlt hónapban fegyveres ámokfutást rendező Ali David Sonboly-val.

Igen, jól olvastad! Az ügyészség vádat emel az ellen a helyi lakos ellen, aki megpróbálta szóval tartani a 9 halottat követelő vérengzés végrehajtóját.

No, most többen is azt mondják, hogy ilyen nincs. Ez a hír biztos kacsa! Mások pedig így vélekednek:

Egy hozzászóló véleménye: Ilyen nincsen. Ezt màr tényleg csak azért csinálják, hogy elszabaduljon a pokol.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy másik olvasó így látja: pontosan ez a cél: a kabal polgárháborút akar Európa közepén, ezért hívták be és támogatják anyagilag is a migriket, a német nép pedig bólogat hozzá. Szánalmas. Remélem világos október 2. jelentősége minden magyar számára.

Te mit szólsz ehhez a hírhez? Mi a véleményed az esetről? Elhiszed, hogy ilyen előfordulhat? Az oldal alján megírhatod!
Forrás

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes
Read previous post:
EGY ÚJABB GOOGLE EARTH VIDEÓ TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET
EGY ÚJABB GOOGLE EARTH VIDEÓ TARTJA LÁZBAN AZ INTERNETEZŐKET

Ismét egy Google Earth videóról vitatkoznak az emberek. [good_old_share] Sajnos egyenlőre nem sokat tudni róla. A Google Earth segítségével rengeteg...

EZZEL A VIDEÓVAL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY BÁNYÁSZNAK A HOLDON
EZZEL A VIDEÓVAL BIZONYÍTANÁK AZT, HOGY BÁNYÁSZNAK A HOLDON

Ezzel a videóval bizonyítanák azt, hogy bányásznak a holdon. [good_old_share] Szerintetek bizonyít valamit? Egy ufókkal foglalkozó hírportál egy új elmélettel...

Close